16. oktober 2019
Drenge og piger helt ned i femårs alderen deltager i denne uge i DGI og Kirke Helsinge Idrætsforenings fodboldskole.
gallery icon

Se billedserie

Drenge og piger helt ned i femårs alderen deltager i denne uge i DGI og Kirke Helsinge Idrætsforenings fodboldskole.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Der blev driblet og skudt på mål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Der blev driblet og skudt på mål
Kalundborg - 10. juli 2019 kl. 08:03
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bare ind i kassen!, lyder det fra en mandlig træner, der med begge arme bredt ud til siderne, forsøger at beskytte det fodboldmål, der står bag ham. Foran ham dribler en lille lyshåret pige en bold ind og ud mellem et par farvede kejler, inden hun sender bolden afsted mod målet, hvor målmanden lige akkurat ikke når at standse den. Pigen, der hedder Vilma, er en af de 59 børn i alderen 5 til 17 år, der denne uge er på fodboldskole på Kirke Helsinge Sportsplads.

Det er Kirke Helsinge Idrætsforening, der, under DGI, afholder fodboldskolen, hvor der bliver trænet alt fra dribling, skud, finter og hurtighed, fortæller Gitte Andersen, der er leder af fodboldskolen. -

Børnene lærer at spille noget andet fodbold end det, de er vant til, de lærer nogle andre børn at kende og får styrket deres kammeratskab på kryds og tværs, og så kommer de ud og er aktive i deres sommerferie, siger hun. Onsdag rykker fodboldskolen til stranden, hvor der skal laves forskellige stafetter, lege og trænes med surfboard. Ugen slutter fredag med en større fodboldturnering.

Det er både børn fra Kirke Helsinge Idrætsforening, Buerup og Høng, der deltager på fodbolskolen. Som noget nyt deltager også 11 børn fra specialskolen Sigrid Undset Skolen.

- Jeg er overrasket over, hvor godt det er gået med at inkludere specialbørnene, siger Gitte Andersen, der sammen med en lærer fra Sigrid Undset Skolen syntes, det kunne være sjovt at give specialbørnene mulighed for at få spillet fodbold.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk