20. september 2020
Mie fra M.E. Dance leverede trinene til danserytmerne, som de mange kvinder bagved fulgte - og de havde en fest. Senere var der film og konkurrencer - og meget mere. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Mie fra M.E. Dance leverede trinene til danserytmerne, som de mange kvinder bagved fulgte - og de havde en fest. Senere var der film og konkurrencer - og meget mere. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billeder: Kvindefest med popcorn og dirty dancing

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billeder: Kvindefest med popcorn og dirty dancing
Opdateret 16. august 2019 kl. 19:36
Kalundborg - 16. august 2019 kl. 18:12
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kultur og Fritid samlede op mod 100 kvinder til tøseaften fredag med flot program i Havneparken hvor regnen holdt sig væk.

*
- Vi har ikke prøvet dette koncept før. Men jeg er da ret overbevist om, at vi gerne vil prøve igen.

Cathrine Sinding, projektmedarbejder i Kultur og Fritid i Kalundborg Kommune, kigger ud over området ved Havneparken i Kalundborg, hvor op mod et halvt hundrede kvinder giver sig hen i dansen.

Ud af højttalerne - og med Mie fra M.E. Dance i front på scenen - leverer Bruno Mars I think I wanna Merry You, og den falder i aktørernes smag på en girls night, der er spækket med indslag.

Lidt senere dukker endnu flere kvinder op, herimod 30, der har deltaget i en facebookkonkurrence - og hver bundet en goodiebag.

En tøsefest for kvinder i alle aldre, de fleste dog yngre og unge, og mange i selskab med gode vendinder.

Første del er dans i et dirty dancing mix, som skal lægge op til filmen af samme navn, den måske ultimative pigefilm. Og bagefter skal der quizzes på storskærmen - der er en præmie på højkant.

»Dirty Dancing«, akkompagneres af popcorn fra Kino Den Blå Engels bod, mens vin eller andre fristelser lægger op til den verdensberømte dansefilm, som langt de fleste af deltagerne har set - mere end en gang. Der er også pæn interesse for for at få taget venindefotos ved den opstillede fotostation som et minde om denne - den første - girls night i Havneparken. Men næppe den sidste.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk