8. maj 2021
Efter 20 dejlige år har Sanne Teken Hansen valgt at sige farvel til Modeshop Tygesen.  Fotos: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Efter 20 dejlige år har Sanne Teken Hansen valgt at sige farvel til Modeshop Tygesen. Fotos: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sanne takker af i Modeshop Tygesen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sanne takker af i Modeshop Tygesen
Kalundborg - 26. oktober 2020 kl. 07:42

Jo, det er rigtig svært at skulle sige farvel til de mange dejlige kunder. Og jo mere vi nærmer os dagen, desto sværere bliver det, synes jeg.

Det var tilbage i 2000, at Sanne Teken Hansen overtog Modeshop i Kordilgade efter sin svigermor Birthe Pedersen. I 2014 solgte hun butikken til Tygesen Women, men butikken blev ført videre med Sanne Teken Hansen som bestyrer.

Sidste år kunne modebutikken, som Birthe Pedersen åbnede, fejre 40 års jubilæum, og butikken fortsætter med at servicere kvinder med moderigtigt tøj, og det bliver med Pia Anskjær som bestyrer.

Hun begyndte i Modeshop Tygesen for et år tid siden efter hun havde lukket Anskjær Gardin og Modestoffer, som Pia Anskjær havde drevet i otte år.

- Det er jo nu, jeg skal videre - ud til nye udfordringer, og det er jeg helt klar til. Jeg er jo lige i min bedste alder, siger 51-årige Sanne Teken Hansen med et stort smil.

Hun har sidste arbejdsdag lørdag den 31. oktober og siger farvel til en butik, der går godt og har mange trofaste kunder.

- Det har været 20 dejlige år her i butikken, slår Sanne Teken Hansen fast.

Nyheden om at hun stopper er begyndt at sive ud, så hun må forklare nogle af kunderne, at den er god nok - hun siger farvel og tak.

Fra den 2. november er det Pia Anskjær, som tager over. Hun er vant til at arbejde i butik og til at yde den gode service, der er nødvendig for at man kan drive en butik i dag.

De to vikarere, som giver en hånd med i Modeshop Tygesen Women, Birthe Pedersen og Eva Lyng, de fortsætter.

Så Birthe Pedersen, der var iværksætteren for nu 41 år siden, vil stadig være en del af den butik hun åbnede for mange år siden og fik det stilfulde og eksklusive modetøj til Kalundborg.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk