4. august 2021
Henved 400 var med på amfi-scenen i aftes. Mange af dem kommer sikkert igen, når Sweethearts spiller Bregninge op på lørdag. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Henved 400 var med på amfi-scenen i aftes. Mange af dem kommer sikkert igen, når Sweethearts spiller Bregninge op på lørdag. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sankthansfest med glade budskaber

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sankthansfest med glade budskaber
Kalundborg - 24. juni 2021 kl. 11:03

Af Bjarne Robdrup
Vejret var formidabelt sankthans-festvejr, og de cirka 400, der havde fundet vej til de smukke rammer i Amfi Vestsjælland i Bregninge, fik både koncert med en veloplagt Lotte Riisholt - og en veloplagt leder af ungdomsskolen, ungdomsklubberne og sprogcentret i Kalundborg Kommune, Kasper Greve Sørensen, i rollen som hovedtaler. Og det var der en ganske særlig grund til:

- Hvad enten vi vil det eller ej, befinder vi os nu i én stor global landsby. Verden hænger sammen på en ny måde, og Danmark, Kalundborg og Bregninge er en del af den verden. Vi kan vælge at isolere os, som de gør mange steder i verden. Eller vi kan vælge at være åbne og udadvendte og søge at påvirke andre omkring os. Spille sammen med de andre. Samarbejde med de andre.

- Det er, fortsatte Kasper Greve Sørensen, den vej, jeg synes, vi skal gå - og det er den vej, vi gerne vil gå i Ung Kalundborg med den kabelbane, I måske har lagt mærke til her. I samarbejde mellem Amfi Vestsjælland, Dansk Vandski og Wakeboard Forbund, en lokal, meget engageret borger og projektskaber og Ung Kalundborg (Ungdomsskolen og ungdomsklubberne i Kalundborg) har vi arbejdet hen over foråret og forsommeren på, at dette pilotprojekt kunne blive en realitet.

- Vi ønsker, fortsatte han, med kabelbanen at skabe og udvikle stærke og aktive unge samt skabe positive bånd og fællesskaber blandt vores unge i lokalmiljøet og på tværs af hele Kalundborg Kommune. At give de unge gode ungemiljøer og en interesse for natur, friluftsliv og vandsport. Vi ønsker med dette projekt at være indbegrebet af »Verdens bedste nabo«! Det bliver fantastisk at komme her i Bregninge og se de unge more sig og boltre sig i vandet og hygge sig på land, sammen med engagerede voksne.

Amfi-arrangementet blev åbnet med velkomst og senere båltænding ved Morten Kyst, formand for Amfi Vestsjælland.

Lotte Riisholt leverede både egne og lånte sange til et veloplagt publikum, hvor enkelte syng-med-sange var med til at søsætte en god og fælleskabende stemning.

At vejret viste sig fra sin bedste side, var kun en ekstra cadeau til en dejlig og vellykket aften på Amfi Vestsjælland, der gennem flere år har arrangeret sankthansaftner uden at tage entre. Allerede på lørdag den 26. juni kl. 20 byder Amfi Vestsjælland på mere glad musik, når Sweet­hearts og Pernille Højmark gæster scenen.

- Vi glæder os samtidig til at kunne medvirke til udvikling af lokalområdet i samarbejde med Kulturforeningen Amfi Vestsjælland og sætte fokus på vandsport og friluftsliv i Kalundborg kommune med denne bane og området som en fast del af lokalmiljøet, sagde Kasper Greve Sørensen.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk