19. april 2019
Kultur- og fritidsudvalgsformanad Ole Glahn er en af hovedpersonerne i »Sange fra dit liv«.
gallery icon

Se billedserie

Kultur- og fritidsudvalgsformanad Ole Glahn er en af hovedpersonerne i »Sange fra dit liv«.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sange, der betyder noget helt særligt i livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sange, der betyder noget helt særligt i livet
Kalundborg - 26. september 2018 kl. 09:22
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De fleste mennesker gemmer på sange, som betyder virkelig meget for dem; sange som vækker minder om vigtige livs-begivenheder.

Det er den tanke, Nyvangskirkens organist og pianist Teresemarie Lisiux følger i sin nye arrangements-række »Sange fra dit liv«.

Kendte kalundborgensere vil i den kommende tid være hovedpersoner til hyggelige sang-stunder, der tager afsæt i netop deres yndlingssange.

- De tager udgangspunkt i sange, der har haft særlig betydning for dem i livet, og så synger vi de sange som fællessange i kirken. Hvis de synes, de har lyst til at fortælle historier fra deres liv, er de også meget velkomne til det. Men som udgangspunkt handler det om, at vi synger sammen - det er ikke tænkt som et foredrag, fortæller Teresemarie Lisiux.

Første sang-midtpunkt er pensioneret lærer Hans Jacob Madsen, der nu er formand for Vestsjællands Kammerkor og musiker i fritidsbandet Fernis. Han kommer og lægger op til fællessangen med sine sangvalg fredag den 28. september.

Efterfølgende vil formand for kultur- og fritidsudvalget, Ole Glahn, organist og korleder Allan Diehl, pensioneret jordemoder Anne Fabricius, rektor på Kalundborg Gymnasium & HF, Peter Abildgaard Andersen, og danser og koreograf Heidi Lillevang komme på besøg i kirken og lægge op til deres livs sange.

Teresemarie Lisiux vil sidde klar ved flygelet og akkompagnere fællessangen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk