19. oktober 2019
Hyldest-kvartetten More Jacks, med Stig Rossen, Keld Heick, Jesper Lohmann og Jesper Asholt, fik taget til at lette i Kalundborg-hallerne. Foto: Stefan Andreasen
gallery icon

Se billedserie

Hyldest-kvartetten More Jacks, med Stig Rossen, Keld Heick, Jesper Lohmann og Jesper Asholt, fik taget til at lette i Kalundborg-hallerne. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sang-kongerne No More Jacks lagde Kalundborg-hallerne ned

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sang-kongerne No More Jacks lagde Kalundborg-hallerne ned
Opdateret 22. maj 2019 kl. 12:26
Kalundborg - 21. maj 2019 kl. 22:27
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Vokalgruppen No More Jacks har lagt Four Jacks-sangene lidt på hylden og udvidet pop-repertoiret - det blev luftet for fuld udblæsning i Kalundborg-hallerne.

Den berømte sangkvartet Four Jacks stoppede i 1964 efter otte år. Hyldest-kvartetten No More Jacks, med Stig Rossen, Keld Heick, Jesper Lohmann og Jesper Asholt, har holdt i 11 år med show-koncerter med Four Jacks' musik. Tirsdag ramte de drøn-musikalske, veloplagte herrer Kalundborg med den nye teater-koncert »No More Jacks - mod nye tider«, om den øre-klingende, danske popmusik efter 1964.

- Nu' det slut, Jack, lød det muntert i en dansk undersættelse af Ray Charles' »Hit the Road Jack«.

- Vi sad der i garderoben i Esbjerg Musikhus og tænkte, hvad fa'n gør vi nu. Vi havde været Four Jacks' plejebørn i 11 år, men vi havde ikke lyst til at skilles, fortalte Stig Rossen og lagde op til fortolkninger af hits fra årene efter 1964.

De 400 publikummer fik blandt andet et medley med Mills Brothers-sange - orkesterleder Peder Kragerup kunne bryste sig af at have akkompagneret »brødrene« i Tivolis Koncertsal i 1981. Efter More Jacks' fortolkning af »Cab Driver«, »Paper Doll« og »Opus One« fik publikum også hits som Otto Brandenburgs »Når en sailor går i land« og »Alle Sømænd er glade for Piger«, Keld Og The Donkeys' »Ganløse Vanløse« og John Mogensens »To mennesker på en strand«.

Mills Brothers blev kaldt »The Four Kings of Harmony« - More Jacks må være det danske svar, »De Fire Harmoni-konger«, serveret på en tronstol af et stort lysshow og med et stærkt swingende Peder Kragerups Orkester.

Publikum kvitterede med masser af taktfast bifald og syng-med-lyst.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk