17. december 2018
Begge hold leverede en mandfolkeindsats, og de mange tilskuere heppede ivrigt.
gallery icon

Se billedserie

Begge hold leverede en mandfolkeindsats, og de mange tilskuere heppede ivrigt.
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Samspil er vejen frem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Samspil er vejen frem
Kalundborg - 09. maj 2018 kl. 20:11
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det handlede selvfølgelig om æren ved at vinde på fodboldbanen, men det handlede faktisk i endnu højere grad om at øge kendskabet og sammenholdet mellem alle dem, der er under uddannelse i Kalundborg, da byens to gymnasier onsdag eftermiddag mødtes til en venskabelig fodboldkamp på kunststofbanen i Munkesøen.

Her blev der klokken 16 fløjtet op til opgøret mellem Allikelund Gymnasium i sorte spilledragter og Kalundborg Gymnasium i rød/hvide dragter, og der var solid opbakning fra de mange tilskuere.

Anton Ellegaard, der går i 3.g på Allikelund Gymnasium, fik ideen til fodbold-arrangementet, og på Kalundborg Gymnasium fik han Hassan Kadi med i projektet. De to har sammen stablet arrangementet på benene.

- Ideen bag arrangementet er at styrke sammenholdet mellem de unge i byen, sagde Anton Ellegaard, som både ønsker at styrke sammenholdet og skabe grobund for mere samarbejde mellem de to gymnasier.

Desuden håber Anton Ellegaard, at kampen styrker det sociale liv blandt unge i Kalundborg og bidrager til en større fællesskabsfølelse blandt alle dem, som er under uddannelse i Kalundborg.

Kampens format var en 11-mands kamp mellem de bedste spillere fra de to gymnasier, og den endte 1-0 til det rød/hvid-klædte hold fra Kalundborg Gymnasium.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk