11. december 2019
Jess Andersen vil fortsat eje bygningen på Ndr. Ringgade i Slagelse, og han fortsætter med at drive sin forretning i Kalundborg under navnet P.M. Olsen. Men bilforretningen bag ham er solgt og vil få et andet navn og nye folk ved roret pr. 1. oktober. Foto: Arne Svendsen
Jess Andersen vil fortsat eje bygningen på Ndr. Ringgade i Slagelse, og han fortsætter med at drive sin forretning i Kalundborg under navnet P.M. Olsen. Men bilforretningen bag ham er solgt og vil få et andet navn og nye folk ved roret pr. 1. oktober. Foto: Arne Svendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sælger livsværk i Slagelse - fortsætter i Kalundborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sælger livsværk i Slagelse - fortsætter i Kalundborg
Kalundborg - 19. juli 2019 kl. 05:58
Af Arne Svendsen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Jeg har næsten ikke sovet i nat.

Sådan lød det fra bilforhandler Jess Andersen, efter han for kort tid siden havde fortalt sine 38 medarbejdere i det store bilhus på Ndr. Ringgade i Slagelse, at forretningen skal have ny ejer, nemlig Gunner Due Biler, der har forretninger i Køge, Roskilde og Store Heddinge.

Alle medarbejdere følger dog med og kan således fortsætte hos Gunner Due Biler fremover, og det har været vigtigt for Jess Andersen.

- Forretningen her har jo nærmest været hele mit liv i over 40 år, siger Jess Andersen, der kom i lære som mekaniker hos P.M. Olsen i Løvegade som 16-årig.

Senere kom han i salgsafdelingen og blev ejer, der stod for udflytning af forretningen fra Løvegade til Ndr. Ringgade, hvor det i forvejen store bilhus er blevet udvidet flere gange og har fået flere mærker med. I dag har man udover Opel også Mazda, Nissan og Citroén.

11. august fylder Jess Andersen 62 år, og han synes, tiden er inde til at skifte til en lidt anden form for tilværelse, hvor der for eksempel også bliver mere tid til de to børnebørn.

Han vil desuden hellige sig driften af sine udlejningsejendomme.

- Der er også store forandringer forude i bilbranchen, blandt andet med mere satsning på el-biler, som har medvirket til min beslutning om at sælge, siger han videre.

Men selv om han har solgt sit livsværk i Slagelse, så forlader han dog ikke bilbranchen helt endnu: Han vil således fortsætte med at drive P.M. Olsen på Elmegade i Kalundborg, der fremover bliver autoriseret Opel forhandler.

- Så er jeg næsten tilbage, hvor jeg startede i Løvegade med en mindre forretning med en halv snes ansatte, siger Jess Andersen, der har ni ansatte i Kalundborg.

Jess Andersen oplyser, at han i forbindelse med overdragelsen af forretningen i Slagelse vil holde udsalg af biler i august, da han ikke har plads til så mange biler i forretningen i Kalundborg.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk