17. september 2019
Den 31. marts arrangeres der landsdækkende affaldsindsamling i Kalundborg Kommune af Danmarks Naturfredningsforening. Privatfoto
Den 31. marts arrangeres der landsdækkende affaldsindsamling i Kalundborg Kommune af Danmarks Naturfredningsforening. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Så skal der gøres forårsrent i naturen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Så skal der gøres forårsrent i naturen
Kalundborg - 20. marts 2019 kl. 07:01
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Cigaretskod kan ligge i naturen i op til fem år, før de forsvinder, mens bortkastede øldåser og plastikposer kan være mange hundrede år om at forgå. Derfor er der god brug for, at nogen giver en hånd med, når Danmarks Naturfredningsforening søndag den 31. marts arrangerer landsdækkende affaldsindsamling.

- Affald i naturen er til gene for mennesker, det er til gene for dyrene, og så er det også et problem for miljøet. Affald i naturen er spild af ressourcer, og alt for meget affald ender i naturen og i byerne i stedet for i skraldespandene og på genbrugspladserne, siger Susanne Ladefoged fra Danmarks Naturfredningsforening i Kalundborg.

- Det handler om at sende et signal til andre om, at det ikke er i orden at smide affald i naturen. Der er også god læring for både store og mindre børn i at samle affald op efter andre. Det skaber gode ambassadører, der ved, hvordan man opfører sig i naturen, fortsætter hun.

I Kalundborg arrangeres der indsamlinger flere steder i kommunen. I Ubby mødes indsamlerne i Østergårdsparken ved adressen Hovedgaden 75. I Kalundborg er mødestedet Radiovej 3 på Gisseløre, mens indsamlerne i Høng mødes ved det gamle rådhus.

Alle indsamlingerne i Kalundborg Kommune starter klokken 10.00.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk