24. juni 2019
I weekenden den 19. og 20. januar er der sjællandsmesterskaber i Dart i Svebøllehallen. Samme sted afholdes Danmarksmesterskaberne i Dart, i weekenden den 2. og 3. marts.
gallery icon

Se billedserie

I weekenden den 19. og 20. januar er der sjællandsmesterskaber i Dart i Svebøllehallen. Samme sted afholdes Danmarksmesterskaberne i Dart, i weekenden den 2. og 3. marts.
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SM og DM i Dart afholdes i Svebølle

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SM og DM i Dart afholdes i Svebølle
Kalundborg - 17. januar 2019 kl. 20:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Svebøllehallen danner i den kommende tid rammen om et par store mesterskaber i Dart.

Først er det Sjællandsmesterskaberne som afholdes i weekenden den 19. og 20. janauar - og siden er det Danmarksmesterskabet, som afholdes i weekenden den 2. og 3. marts.

Den lokale dartklub »Vestsjæll-Ænderne« er arrangererende forening for begge mesterskaber, men det er Dansk Dart Union der ejer stævnerne.

Sidste år deltog omkring 300 deltagere i Sjællandsmesterskaberne, det samme forventes i år.

Publikum sidder ved langborde i salen, og følger med i spillernes præsentationer.

- Stemningsmæssigt kan vi nok ikke helt leve op til de store, internationale tv-transmitterede dart-turneringer. Der koger hele salen, men vi gør hvad vi kan for at få skabt en god stemning. Det sker faktisk mange gange i løbet af en dag, at der spontant brydes ud i jubel over et resultat, siger René Birk Nielsen fra Vestsjæll-Ænderne.

I løbet af konkurrencen står spillerne på opmærkede turneringsbaner baner - men finalerne afgøres på en speciel finalebane.

Der er gratis adgang til konkurrencen, og alle er velkomne. Lørdag starter man med at spille klokken 10 og søndag klokken 9.00. Danmarksmesterskaberne i Dart afholdes som nævnt samme sted, men i weekenden den 2. og 3. marts.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk