24. maj 2019
Den 27-årige overmontør Bjørn Bøttger-Jürgensen kommer selv fra Kalundborg og kender området. Foto: Søren Kloster Sørensen
gallery icon

Se billedserie

Den 27-årige overmontør Bjørn Bøttger-Jürgensen kommer selv fra Kalundborg og kender området. Foto: Søren Kloster Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SIF-Gruppen etablerer lokalafdeling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SIF-Gruppen etablerer lokalafdeling
Kalundborg - 21. oktober 2018 kl. 19:23
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

På Stejlhøj er SIF-gruppen for tiden ved at indrette sig i de nye lokaler, der skal danne ramme om el-virksomhedens lokalafdeling i Kalundborg.

Virksomheden, der tilbyder totale el-løsninger, rådgivning, installation og service til både små og store virksomheder og private kunder, slår dørene op den 8. november, hvor åbningen markeres med åbent hus med pølsevogn, fadøl og sodavand.

- Vi ser rigtig meget frem mod at blive mere synlige i Kalundborg, og den større synlighed i byen betyder forhåbentlig, at både private og virksomheder får øjnene op for, hvad vi kan tilbyde dem, siger overmontør Bjørn Bøttger-Jürgensen, der selv kommer fra Kalundborg.

Lokalafdelingen, der også tilbyder totalløsninger inden for brandalarmering, tyverisikring og overvågning, bliver foruden overmontøren base for fem montører samt en til to lærlinge.

- Lige nu er vi ved at indrette værksted og kontor her på Stejlhøj, og så handler det ellers bare om at komme ud at netværke for at få overbevist folk om, at de skal satse på vores gode service, skræddersyede løsninger og høje kvalitet, siger 27-årige Bjørn Bøttger-Jürgensen, der selv lige er blevet ansat i forbindelse med åbningen af den nye lokalafdeling.

SIF-Gruppen, der har hovedsæde i Søborg, er dog langt fra ukendt med at begå sig i Kalundborg og det vestsjællandske.

Det seneste år har den primære lokale kunde været Novozymes, hvor man har stået for blandt andet laboratorieinstallationer og et sikringsprojekt. I øjeblikket er man også med inde over byggeriet af den nye Station Øst i Kalundborg, og for nylig er der desuden landet en aftale med Holbæk Kommune om service på deres bygninger.

- På sigt håber vi da også at kunne være interessante for Kalundborg Kommune, siger den unge overmontør.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk