23. september 2020
Formanden for Socialdemokratiet i Kalundborg Kommune siden 2018, Tina Beck-Nilsson, bliver efter alt at dømme partiets spids- og borgmesterkandidat.
Formanden for Socialdemokratiet i Kalundborg Kommune siden 2018, Tina Beck-Nilsson, bliver efter alt at dømme partiets spids- og borgmesterkandidat.
Foto: Jakob Erhardt Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S-formand bliver partiets nye borgmesterkandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S-formand bliver partiets nye borgmesterkandidat
Kalundborg - 22. januar 2020 kl. 11:33
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bestyrelsen for Socialdemokratiet har enstemmigt indstillet 47-årige Tina Beck-Nilsson fra Høng som partiets spidskandidat. Den nuværende borgmesterkandidat, Gunver Jensen, anede intet om bestyrelsens beslutning.

arrow Læs også: Klap lige hesten, Kaj

*
Formanden for Socialdemokratiet i Kalundborg Kommune siden 2018, Tina Beck-Nilsson, bliver efter alt at dømme partiets spids- og borgmesterkandidat, når borgerne i Kalundborg skal vælge den næste kommunalbestyrelse i november næste år.

Socialdemokratiets bestyrelse valgte tirsdag aften enstemmigt at pege på Tina Beck-Nilsson, der således skal afløse partiets borgmesterkandidat ved det seneste kommunalvalg i 2017, Gunver Jensen.

- Det er meget vigtigt for mig at understrege, at det er generalforsamlingen i februar, der vælger spids- og borgmesterkandidaten, og at afgørelsen først træffes der. Men jeg er naturligvis meget glad for den enstemmige opbakning fra bestyrelsen, siger 47-årige Tina Beck-Nilsson, som bor i Høng med sin kæreste og en sammenbragt børneflok på fem.

Gunver Jensen har ingen kommentarer til bestyrelsens beslutning.

- Der kan være flere grunde til, at man ikke ønsker at kommentere en bestemt sag. Men i det konkrete tilfælde skyldes det, at jeg intet havde hørt. Det, du fortæller mig, er ikke noget, som kommunalbestyrelsesgruppen er blevet orienteret om, lød det i formiddags fra Gunver Jensen.

Så bestyrelsens beslutning om indstilling af ny spids- og borgmesterkandidat kommer bag på dig?

- Jeg kan ikke sige mere end det, jeg har sagt. Der er ingen i min gruppe (kommunalbestyrelsesgruppen, red.), der har vidst noget. Vi ved, at der er ordinær generalforsamling i februar, og der er nogle procedurer, som skal overholdes. Så må vi se.

arrow S-medlemmer: Skarp kritik af valg-proces
24. januar 2020 kl. 19:01 Opdateret: kl. 13:04
arrow - Bestyrelse orienterer kb-gruppe om valg i dag
22. januar 2020 kl. 11:36 Opdateret: kl. 11:36
Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk