20. juli 2019
Rasmus Horn Langhoff, S: - Ingen i Kalundborg er i tvivl om, at en motorvejsforbindelse helt til byen gavner virksomhederne, men også alle andre trafikanter fra området. Foto: Torben Andersen
Rasmus Horn Langhoff, S: - Ingen i Kalundborg er i tvivl om, at en motorvejsforbindelse helt til byen gavner virksomhederne, men også alle andre trafikanter fra området. Foto: Torben Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S: - Drop champagnefest og træk i arbejdstøjet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S: - Drop champagnefest og træk i arbejdstøjet
Kalundborg - 29. januar 2019 kl. 14:36
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Socialdemokratiet har fat i både motorvejsforbindelse til Kalundborg, Nordvestbane-forbedringer og Kattegat-forbindelse i plan for infrastrukturen. En glædens dag, siger folketingsmedlem Rasmus Horn Langhoff - men der er lang vej igen, tilføjer han.

*
En motorvej til Kalundborg er med i den infrastrukturplan til 70 milliarder kroner over de næste 10 år, som Socialdemokratiet nu har offentliggjort, men MF Rasmus Horn Langhoff, valgt i Kalundborg, udstikker ingen garantier, før der foreligger en vedtaget finanslovsaftale, hvori Kalundborg-motorvejen indgår.

- Jeg har set, at medlemmer af et regeringsparti (herunder Villum Christensen, Liberal Alliance, red.) i Nordvestnyt siger til Kalundborg Kommune, at man godt kan lægge champagnen på køl. Den køber jeg ikke. Der er jo ikke vedtaget noget som helst endnu, siger Rasmus Horn Langhoff.

Men hvis Socialdemokratiet og den nuværende regering i samspil med Dansk Folkeparti er enige om at finde pengene til en motorvej helt til Kalundborg, er det vel bare et spørgsmål om tid, før et sådant flertal er på plads?

- Måske det er et temperamentsspørgsmål, men jeg tror, at der resterer hård kamp med mange forskellige interesser, før de enkelte projekter er vedtaget. Omvendt er jeg af den opfattelse, at Socialdemokratiets udspil til en langsigtet infrastrukturplan bør vække glæde både blandt berørte virksomheder og borgmestre, for en stærk infrastuktur er et uundværligt værktøj i kommunernes arbejde på at fastholde og udbygge arbejdspladser.

- Og ingen i Kalundborg er i tvivl om, at en motorvejsforbindelse helt til byen gavner virksomhederne, men også alle andre trafikanter fra området, siger Rasmus Horn Langhoff.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk