25. november 2020
Sovedyrene fik sig en ordentlig rystetur, da Høng Skole onsdag fik besøg af Rosa fra Rouladegade. Foto: Thomas Rye
gallery icon

Se billedserie

Sovedyrene fik sig en ordentlig rystetur, da Høng Skole onsdag fik besøg af Rosa fra Rouladegade. Foto: Thomas Rye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ryst dit sovedyr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ryst dit sovedyr
Kalundborg - 21. oktober 2020 kl. 17:00
Af Thomas Rye

Normalt lader skoleelever deres sovedyr ligge hjemme i sengen, når de om morgenen tager til skole. Onsdag på Høng Skole var en undtagelse. Her var skolen fyldt med bamser, dinosaurer, enhjørninger og mange andre bløde og søde sovedyr, da skolen fik besøg af Rosa fra Rouladegade, og hun havde inviteret skolens yngste elever til sovedyrskoncert.

De fleste danske børn kender Rosa fra Rouladegade fra DR's børnekanal Ramasjang, og det var tydeligt at børnene på Høng Skole havde glædet sig til at opleve hendes optræden. De klappede og jublede og rystede deres sovedyr i luften så Rosa kunne se dem allesammen.

Koncerten var arrangeret i samarbejde med Kalundborg Biblioteker, og havde oprindeligt været planlagt som et arrangement for de lokale børnehave samt Høng Skoles 0. klasser. På grund af coronaepidemien havde børnehaverne imidlertid måtte melde afbud, og i stedet havde man inviteret eleverne fra skolens 1. og 2. klasser med.

De større elever var mindst lige så begejstrede som eleverne fra 0. klasse, og Rosa fra Rouladegade fik børnene til at hoppe, synge og hjælpe med at bage lagkage.

Sidstnævnte fik børnene dog ikke mulighed for at smage, for kagen endte med at blive smurt godt ud i hovedet på Rosa og guitaristen Palle, efter de to i starten af forestillingen havde indgået et væddemål.

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk