20. marts 2019
Tyvene var på spil flere steder i Gørlev, hvor vidner så dem stjæle undertøj. (Arkivfoto).
Tyvene var på spil flere steder i Gørlev, hvor vidner så dem stjæle undertøj. (Arkivfoto).
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rumænske undertøjstyve på blanke dæk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rumænske undertøjstyve på blanke dæk
Opdateret 13. marts 2015 kl. 13:17
Kalundborg - 12. marts 2015 kl. 15:04
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag ved 13-tiden lykkedes det Midt- og Vestsjællands Politi at anholde fire rumænske butikstyve på Slagelse Landevej i Rørby.

Kort forinden havde to af mændene været i Netto i Gørlev, hvor personalet havde set, at de havde stjålet undertøj. Personalet kunne oplyse politiet om, at de var kørt fra stedet i en højrestyret bil med engelske nummerplader, og at der i bilen i øvrigt var en mand og en kvinde.

På vej til supermarkedet lykkedes det så politiet at stoppe de fire rumænere - tre mænd på 20, 21 og 26 år samt en kvinde på 24 år - og anholde dem, oplyser Midt og Vestsjællands Politi, som også fortæller, at føreren af bilen blev sigtet for en overtrædelse af færdselsloven, da bilens dæk nærmest var blankslidte.

En times tid senere fik politiet endnu et opkald om de fire butikstyve. Tidligere på dagen havde de alle fire været i en garnbutik på Algade i Gørlev, hvorfra der i den forbindelse var blevet stjålet 529 kroner fra kassen.

De anholdte er fortsat i politiets varetægt og skal med assistance fra en tolk afhøres torsdag formiddag. Herefter vil politiets jurister tage stilling til, om nogen af de anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør, eller om de straks skal havde sagerne afgjort.

Lokalpolitiet i Kalundborg hører i øvrigt gerne fra personer, der har bemærket de anholdte og/eller deres engelske personbil (blåmetallic) i Gørlev-området. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk