15. maj 2021
Pigerne i Kalundborg Rulleskøjteklub kan nu alligevel komme på træningslejr i Berlin efter støtte fra DGI og tre lokale sponsorer. Her ses nogle af pigerne til DM i show i Kalundborghallen. Foto: Eva Lyng Johansen
Pigerne i Kalundborg Rulleskøjteklub kan nu alligevel komme på træningslejr i Berlin efter støtte fra DGI og tre lokale sponsorer. Her ses nogle af pigerne til DM i show i Kalundborghallen. Foto: Eva Lyng Johansen
Foto: Foto: Eva Lyng Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rulleskøjteklub sikret overlevelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rulleskøjteklub sikret overlevelse
Kalundborg - 11. maj 2017 kl. 14:41
Af Martin Stokkebro Moestrup

Da busselskabet Eurolines Scandinavia gik konkurs i starten af april i år, holdt de vejret i Kalundborg Rulleskøjteklub. De havde booket og modtaget betaling fra medlemmernes forældre til en tur til Berlin med busselskabet for flere tusinde kroner og havde ikke umiddelbart råd til at betale pengene tilbage. I værste fald kunne det ende med klubbens konkurs.

Nu kan rulleskøjteentusiasterne dog ånde lettet op. Med hjælp fra DGI Midt og Vestsjælland, Frank's Taxi og Turistfart, Møbel-Gruppen og Sparekassen Sjælland er tabet blevet dækket.

Og ikke nok med det: Der er også fundet penge til at sende 24 unge rulleskøjtepiger i alderen 8-13 år plus trænere og hjælpetrænere af sted til Berlin.

- Jeg er sgu lettet, og det er pigerne også. Da jeg fortalte det til vores unge trænere (piger i 11-13 års alderen, red.), modtog de nyheden, som unge piger modtager et drengeband, der går på scenen. De var jublende glade, fortæller Troels Johansen, formand for Kalundborg Rulleskøjteklub.

Klubben manglede i alt 35.000 kroner for at dække tabet og alligevel komme af sted. Med sponsorstøtten har man fået dækket cirka 33.000 kroner, mens man selv er i stand til at komme op med de sidste par tusinde kroner.

- Antallet af henvendelser, efter historien kom frem, har været overvældende. Der er nok over 100 mennesker, der har kontaktet mig, fortæller han.

Pigerne tager på tur fra den 24. til den 28. maj.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk