26. marts 2019
Tårnfalken Kevin er blot en lille unge, men han er trænet til at flyve fra person til person. Lokkemaden er fersk kød. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Tårnfalken Kevin er blot en lille unge, men han er trænet til at flyve fra person til person. Lokkemaden er fersk kød. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rovfugle i hallen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rovfugle i hallen
Opdateret 25. oktober 2018 kl. 13:04
Kalundborg - 25. oktober 2018 kl. 12:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blæste alt for meget udenfor torsdag formiddag til at de inviterede børn kunne holde ud at sidde stille i 20 minutter, derfor rykkede falkoner Marie Friis fra Løve ind i Høng Hallen med sine to rovfugle og børnene Magnus og Spi.

Der var stillet stativer op og familien Friis havde taget store solide læderhandsker på, for tårnfalken Kevin og Harris Hawken, Jess, har skarpe klør og næb.

Med fersk kød som lokkemad og små kald, fik de rovfuglene til at flyve fra stativ til stativ til stor begejstring af børnene og de voksne.

- Jeg oplevede et falkonershow på Samsø for 10 år siden og blev fuldstændig solgt. Jeg måtte bare eje rovfugle selv, fortæller Marie Friis.

Hendes entusiasme smittede af på børnene Marcus og Spi.

- Jeg ønsker mig en ugle og Marcus en afrikansk lanner falk, fortæller Spi. Marie Friis selv vil gerne udvide sin bestand med en steppeørn.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk