3. juni 2020
Vagter ved indkørslen til genbrugspladsen sørgede for, at bilisterne ventede, til det blev deres tur.Foto: Per Christensen
gallery icon

Se billedserie

Vagter ved indkørslen til genbrugspladsen sørgede for, at bilisterne ventede, til det blev deres tur.Foto: Per Christensen
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rolig genåbning af genbrugsplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rolig genåbning af genbrugsplads
Kalundborg - 31. marts 2020 kl. 17:10
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Servicemedarbejderne på genbrugspladsen på Asnæsvej i Kalundborg havde forventet at blive rendt over ende, da pladsen tirsdag morgen genåbnede efter corona-lukningen, der ramte Argo-genbrugspladsen den 13. marts for at begrænse risikoen for corona-smitte.

- Jeg er meget overrasket over, at der kommer så få. I løbet af den første åbningstime har vi kun haft 50 biler på pladsen, og der er ikke mange i kø, lød det fra Claus Jensen, servicemedarbejder med 23 års erfaring.

Claus Jensen var også overrasket over, hvor fornuftigt folk opførte sig med at holde god afstand til hinanden:

- Vi har vagter ved indkørslen til pladsen, som klarer adgangskontrollen. De har ikke været overbebyrdede indtil nu, og det har heller ikke været nødvendigt at fortælle folk, hvordan de skal opføre sig på pladsen. Det er borgerne rigtig gode til selv at styre, mener Claus Jensen.

Det var ventet, at der ville opstå mest pres ved afleveringen for pap og plast, men dér var god plads. Det var mest haveaffald, folk afleverede på genbrugspladsen i Kalundborg tirsdag formiddag.

Et par, Birgit Larsen og Henrik Nielsen, kom med et ordentligt læs byggeaffald fra en garagerenovering i Eskebjerg, hvor parret har sommerhus. Birgit kommer fra lokalområdet, men parret bor til daglig ved Horsens og beskæftiger sig med større arrangementer som bryllupper og fester - der alle er aflyst for tiden.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk