5. maj 2021
Henriette Ergemann er ny kandidat for Nye Borgerlige i Kalundborg. Privatfoto
Henriette Ergemann er ny kandidat for Nye Borgerlige i Kalundborg. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Røsnæskvinde stiller op for Nye Borgelige

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røsnæskvinde stiller op for Nye Borgelige
Opdateret 25. februar 2021 kl. 13:39
Kalundborg - 25. februar 2021 kl. 13:37
Af Eva Lyng Johansen

Nye Borgerlige i Kalundborg og Odsherred har den 24. februar valgt endnu en kandidat til kommunalvalget i Kalundborg, nemlig Henriette Ergemann.

arrow Læs også: Debat: Der er masser af kultur for alle børn

Det oplyser Tonny Voldby Pedersen, som er spidskandidat for Nye Borgerlige i Kalundborg, i en pressemeddelelse.

Henriette Ergemann fra Røsnæs er selvstændig erhvervsdrivende og mor til tre. Hun er 46 år og klar til at gå ind i den politiske kamp for Nye Borgerlige og for mere frihed til borgerne i Kalundborg.

- Jeg er utrolig glad for at få Henriette med på holdet til kommunalvalget. Vi har brug for alle gode kræfter og her er Henriette en super god kandidat. Jeg gælder mig til samarbejdet, siger Tonny Voldby Pedersen.

Henriette Ergemanns mærkesager er blandt andet ungdommen og kulturelle tilbud for unge i Kalundborg by, ligesom corona-realisme og generel frihed til borgerne ligger hende på sinde.

- Jeg ser desværre en by, der klart mangler noget på børn/unge og kultur-området. Det håber jeg, at vi kan gøre noget ved, således at vi har en by, der selvfølgelig stadig blomstrer på industri og arbejdspladser, men uden at gå på kompromis med kulturen, siger hun.

- Jeg synes, at vi gennem det sidste år desværre har set en umyndiggørelse af ældre mennesker, der ikke fejler andet end at være ældre. I hele corona-problematikken har vi glemt at spørge de ældre, om de ønsker at leve, eller blot at overleve.

- Heldigvis kan det stadig lade sig gøre at få lov at føre politik for folket og med hjertet. Det er nemlig præcis det Nye Borgerlige står for, og hvor heldig har jeg så lov at være, at de også ønsker mig på deres hold? spørger Henriette Ergemann.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk