2. juni 2020
Der er ikke mere end en lille uge til, at Røsnæs Fyr skulle være åbnet i forbindelse med sommersæsonen. Åbningen er dog udskudt på grund af corona-udbruddet. PR-foto
Der er ikke mere end en lille uge til, at Røsnæs Fyr skulle være åbnet i forbindelse med sommersæsonen. Åbningen er dog udskudt på grund af corona-udbruddet. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Røsnæs Fyr åbner ikke lige foreløbig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røsnæs Fyr åbner ikke lige foreløbig
Kalundborg - 25. marts 2020 kl. 08:33
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Oprindeligt var planen, at Røsnæs Fyr skulle åbne den 1. april for Kalundborg Kommunes Bo og Aktivitet og for de frivillige, der til daglig passer på fyret, den 4. april. På grund af udbruddet af corona-virus er åbningen dog foreløbigt blevet udskudt.

- På baggrund af myndighedernes seneste udmelding i dag (mandag, red.) om at forlænge den delvise nedlukning af det danske samfund til og med den 13. april, bliver vi desværre nødsaget til at udsætte sæsonåbningen af Røsnæs Fyr ind til videre, og til der igen kommer ny information fra myndighederne, skriver Troels Birk Kristoffersen, der er formand i Røsnæs Udvikling og Beboerforening i en e-mail.

Informationsmødet for fyrpassere, som skulle afholdes den 2. april på Dyrehøj Vingaard, er også blevet udskudt.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk