12. august 2020
De lyse områder på røntgenfotoet af denne kats hoved er hagl. Da røntgenfotoet blev taget, var katten død. Foto: Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik ApS
gallery icon

Se billedserie

De lyse områder på røntgenfotoet af denne kats hoved er hagl. Da røntgenfotoet blev taget, var katten død. Foto: Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik ApS
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Røntgenfoto viser at kat blev skudt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Røntgenfoto viser at kat blev skudt
Opdateret 19. november 2019 kl. 13:52
Kalundborg - 19. november 2019 kl. 13:37
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Ingen af os har været vidner til skyderierne. Men der er så mange indicier, så meget, der peger i retning af en bestemt person, at vi føler os ret overbeviste om, hvem gerningsmanden er.

arrow Læs også: Spadseretur endte fatalt for Kasper

Ordene kommer fra Anders Hjorth-Jørgensen, Fjorddalsvej 3 ved Kalundborg i det beboelseskvarter, som i følge Hjorth-Jørgensen og andre i kvarteret har været ramme om mindst fem skudramte katte - 45 andre katte er forsvundet over en årrække.

Beboerne er glade for, at politiet har taget sagen op.

- Det er da vores indtryk, på baggrund af de udmeldinger, vi har fået, at politiet ser med stor alvor på sagen, når kvarterets katte dør med hagl i kroppen eller forsvinder sporløst. siger Anders Hjorth-Jørgensen og tilføjer, at de ialt tre anmeldelser også er tilgået Dyreværnspolitiet i Roskilde.

Som konsekvens af skyderierne mødtes 12 af os tidligere i november for at få et samlet overblik over problemets omfang, og der er mange uhyggelige hændelser, siger Anders Hjorth-Jørgensen. En af beboerne fortæller denne groteske historie:

- I efteråret 2018 kom min hankat hjem stærkt blødende med et hul i siden af kroppen. Jeg tænkte, at han nok havde hængt fast et sted, men med min nuværende viden, er der ingen tvivl om, at han var blevet skudt. Han overlevede denne hændelse, men desværre kun til 21. juli i år, hvor han igen kom hjem efter at være blevet skudt. Han led forfærdeligt i et døgn, inden han døde af sine kvæstelser, og jeg anmeldte sagen til politiet.

En anden beboer: - En af mine katte kom hjem med hagl i bagkroppen. Det blev anmeldt til politiet. Efter et par måneder forsvandt katten, som andre af de katte, jeg har haft, sporløst. Og for nyligt er det konstateret, at min nuværende kat også har hagl i kroppen, oplyser han.

Det angivne røntgenfoto er fra Sct. Jørgensbjerg Dyreklinik ApS. Anders Hjorth-Jørgensens kat blev skudt i øjet og måtte senere aflives.

arrow Politiet advarer: Man må ikke skyde løse katte
18. november 2019 kl. 11:05 Opdateret: kl. 11:06
arrow Borgere jager kattemorder
18. november 2019 kl. 10:02 Opdateret: kl. 10:25
Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk