12. juli 2020
Rikke Skude Ravnholdt (th) i samtale med en af dagens mange gæster ved loppemarkedet i Postgården, Liza Wejnemand. Rikke var godt tilfreds med dagens forløb. Foto: Peter Andersen
gallery icon

Se billedserie

Rikke Skude Ravnholdt (th) i samtale med en af dagens mange gæster ved loppemarkedet i Postgården, Liza Wejnemand. Rikke var godt tilfreds med dagens forløb. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rikkes fine loppefest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rikkes fine loppefest
Kalundborg - 16. november 2019 kl. 16:15
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der var pænt fyldt i salen af både stande og gæster ved det første loppemarked efter Postgårdens genåbning. En succes, som skal gentages, siger indehaver Trine Nystrup.

*
Det er da dejligt, hvis andre kan bruge noget af det, man selv kan lide. Og jo mere, jeg får solgt, jo mere plads er der til noget nyt - eller noget andet - hjemme i klædeskabet. Det meste af det tøj, jeg selv køber, køber jeg brugt.

Ordene kommer fra Rikke Skude Ravnholdt, Kalundborg, der tegnede sig for en af standene i lørdagens loppefest i Postgården Event og Musikhus på Kordilgade i Kalundborg. Efter foredrag og masser af meget forskellige koncerter i det nye in-sted åbnede indehaverne Trine og Morten Nystrup op for det første loppemarked for det voksne publikum. Tidligere har det dejlige lokale dannet ramme om et børneloppemarked.

Det var i overvejende grad beklædning, der var sat prismærker på, og i helt særlig grad rettet mod kvinderne. Og der var mangen en god forrething at gøre også for mindre beløb.

Trine Nystrup er ikke i tvivl om, at loppefesterne vender tilbage.

- Vi kunne godt tænke os, næste gang, at inddrage balkonen. Der er mindre plads end i salen, men plads nok til et antal mindre stande, Det kunne være sjovt at prøve, siger Trine Nystrup.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk