17. januar 2018
Købmand Ole Jensen håber på, at Rema 1000 på Slagelsesvej får lov at udvide butikken. Det kan kun ske, hvis kommuneplanen bliver revideret. Butikken skal udvides fra 800 kvadratmeter til 1000 kvadratmeter. Foto: Eva Lyng Johansen
gallery icon

Se billedserie

Købmand Ole Jensen håber på, at Rema 1000 på Slagelsesvej får lov at udvide butikken. Det kan kun ske, hvis kommuneplanen bliver revideret. Butikken skal udvides fra 800 kvadratmeter til 1000 kvadratmeter. Foto: Eva Lyng Johansen
Foto: Foto: Eva Lyng Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rema 1000 vil udvide og have ny indkørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rema 1000 vil udvide og have ny indkørsel
Kalundborg - 18. april 2017 kl. 16:22
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ole Jensen har i fire år været købmand for Rema 1000 på Slagelsevej 19-23 i Kalundborg, og han har oplevet en vækst på 25 procent.

- Butikken er for lille, og der er ikke nok p-pladser. Derudover er ind- og udkørselsforholdene også for dårlige, siger Ole Jensen.

Rema Butiksudvikling A/S har gennem længere tid været i dialog med Kalundborg Kommune om muligheden for at udvide dagligvarebutikken.

Butikken skal udvides fra de cirka 800 kvadratmeter til 1000 kvadratmeter, og nabogrunden skal købes, så der kan etableres parkeringspladser der.

Ole Jensen har forhørt sig ved de nærmeste naboer, og han har kun fået positive tilkendegivelser for udvidelsesplanerne indtil videre.

I øjeblikket har Kalundborg Kommune lagt en folder ud på kommunens hjemmeside, som beskriver nærmere, hvad udvidelsen af Rema 1000 indebærer, så folk kan komme med idéer og forslag til planlægningen.

Der er også planer om at etablere en ny vejadgang fra den trebenede rundkørsel ved Elmevej. Tilkørselsforholdene kan i dag godt være problematiske.

- På store indkøbsdage og om eftermiddagen, når folk får fri fra Novo, kan det godt være vanskeligt for kunderne at komme ind og ud ved indkørslen, siger Ole Jensen.

Der er foretaget en foreløbig analyse af de trafikale konsekvenser for udvidelsen af Rema 1000. Analysen viser, at et nyt fjerde ben i rundkørslen på Slagelsevej-Elmevej til og fra Rema 1000 ikke vil påvirke trafikafviklingen i krydset mærkbart.

Plan, Byg og Miljø, Kalundborg Kommune, opfordrer alle interesserede til at bidrage med idéer og forslag til planlægningen senest den 28. april.

Spørgsmål til foroffentligheden kan stilles til Dennis Ravn fra Kalundborg Kommune.

Advokat Klaus Sell ejer bygningen, der lejes af Rema 1000.

- Jeg håber, at der sker en afklaring på projektet i slutningen af året eller i foråret 2018, men jeg ved det ikke, siger Ole Jensen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk