23. september 2020
Kalundborg Bibiliotek »tyvstartede« fredag med releasefesten, som fortsætter lørdag på de øvrige biblioteker. Foto: Ulrik Reimann
gallery icon

Se billedserie

Kalundborg Bibiliotek »tyvstartede« fredag med releasefesten, som fortsætter lørdag på de øvrige biblioteker. Foto: Ulrik Reimann
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Releasefest på bibliotek

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Releasefest på bibliotek
Kalundborg - 24. januar 2020 kl. 17:03
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kalundborg Biblioteker holdt fredag en meget velbesøgt releasefest i Kalundborg for forårskataloget 2020, og releasefesten fortsætter i dag lørdag den 25. januar på kommunens øvrige biblioteker.

Det nye program, som er fyldt med arrangementer for børn og voksne, artikler og interviews, blev frigivet med lysfest, højtlæsning og varm vintersuppe fredag på Kalundborg Bibliotek, hvor programmerne nærmest blev revet ned fra hylderne af de mange fremmødte.

Release af forårskataloget på de andre biblioteker i kommunen er i dag lørdag den 25. januar fra klokken 10-12, og det er medlemmer af Kultur-og Fritidsudvalget i Kalundborg Kommune, der afslører forårets program på følgende biblioteker: Svebølle Kvik Bibliotek - Åse Due, Ubby Bibliotek - Dan Hansen, Biblioteksinfo Vesterlunden i Snertinge - Ole Glahn. I Gørlev, Høng og Eskebjerg udleveres kataloget af personalet.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk