19. juni 2021
Høng Kultur- og bevægelsespark bliver omdrejningspunktet, når DM i Skills løber af stablen i april 2022. Foto: Henrik Uhre-Prahl
Høng Kultur- og bevægelsespark bliver omdrejningspunktet, når DM i Skills løber af stablen i april 2022. Foto: Henrik Uhre-Prahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Region giver millionstøtte til stort event

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Region giver millionstøtte til stort event
Kalundborg - 27. april 2021 kl. 14:02
Af Aske Hald Knudstrup

Der følger en stor portion penge med, når borgmester i Kalundborg Kommune, Martin Damm (V), og Regionsrådsformand Heino Knudsen (S) onsdag i Høng underskriver den samarbejdsaftale, der officielt sætter gang i forberedelserne til næste års DM i Skills.

arrow Læs også: Fakta

To millioner kroner giver Region Sjælland i støtte, og pengene skal blandt andet gå til at udvikle undervisningsmaterialer samt forbedre publikumsoplevelsen og sikkerheden for de mange besøgende. Det skriver Kalundborg Kommune i en pressemeddelelse.

Om samarbejdet siger Martin Damm, at fordi få unge vælger erhvervsuddannelser i regionen, vil virksomhederne risikere at mangle kvalificeret arbejdskraft i fremtiden. Det er håbet, at DM i Skills kan give et boost på det område.

- Skal der uddannes flere faglærte kræver det, at der tages et bredt politisk ejerskab til denne dagsorden på tværs af hele regionen. Derfor er underskrivelsen af dagens samarbejdsaftale en vigtig milepæl, siger Martin Damm i pressemeddelelsen.

Samme tromme slår Heino Knudsen på.

- DM i Skills 2022 i Høng skal være hele regionens fest, så flest mulige unge får øje på de mange attraktive uddannelses- og karrieremuligheder, der er med en erhvervsuddannelse, siger Regionsrådsformanden.

Onsdag bliver værtsstafetten for DM i Skills officielt overleveret til arrangørerne i Høng, ligesom den såkaldte Skills-butik bliver indviet. Det er her, at mange aktiviteter op til næste års arrangement vil løbe af stablen.

DM i Skills forventes at blive besøgt af flere tusinde mennesker, og der vil være danmarksmesterskaber i en række fag.

arrow Dørene åbnes - og så tælles der ned
14. april 2021 kl. 13:55 Opdateret: kl. 13:55
arrow Fremgang: Flere folkeskoleelever vælger en erhvervsuddannelse
14. april 2021 kl. 12:00 Opdateret: kl. 09:43
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk