23. oktober 2021
Mere end alvanden hundrede deltog i årets udgave af Reersøløbet. Foto: Henrik Albertsen
gallery icon

Se billedserie

Mere end alvanden hundrede deltog i årets udgave af Reersøløbet. Foto: Henrik Albertsen
Foto: Henrik Albertsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Reersøløb satte rekord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Reersøløb satte rekord
Kalundborg - 13. marts 2016 kl. 18:59
Af Thomas Rye

- Det her er et løb, der er bundet op omkring massive mængder af kage.

Formand for Høng Løbeklub Paw Larsen lagde søndag eftermiddag ikke skjul på, at Reersøløbet ikke er det allermest seriøse motionsløb. Derimod er det et løb, som er åbent for hele familien, og hvor alle gerne skulle kunne få en god oplevelse. Derfor sluttes løbet traditionelt altid af med et veldækket kagebord.

- 99 procent af deltagerne i dag er her ikke for at konkurrere. De er her for at have en god og hyggelig dag sammen med vennerne i noget af Vestsjællands smukkeste natur, forklarer formanden.

Det godt otte kilometer lange motionsløb rundt på den naturskønne halvø kan dog godt være ganske hårdt for den uøvede på grund af det krævende terræn. Det har klubben i år taget konsekvensen af.

- For første gang har vi åbnet op for at gående også kan være med i Reersøløbet. Vi har 16 deltagere, som har valgt at gå ruten i år. De startede en halv time før løberne, forklarer Trine Birkmose, der er løbsansvarlig ved årets udgave af Reersøløbet.

Høng Løbeklub overtog Reersøløbet fra 5 Tårns Motion i Kalundborg for et par år siden, og i de år klubben har stået for løbet er det vokset støt.

- Vi sætter rekord i år med 151 deltagere. Alene fra Slagelse Løbeklub har vi 50 deltagere og vi stiller selv med 30 løbere, fortæller Paw Larsen.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk