18. oktober 2019
Rasmus Horn Langhoff ved valgbussen sammen med Ingelise Johansen (72), Tove Ostenfeldt (72) , Svend Nielsen (86) og Bjarne Jensen, der fyldte 76 år. Foto: Bjarne Robdrup
gallery icon

Se billedserie

Rasmus Horn Langhoff ved valgbussen sammen med Ingelise Johansen (72), Tove Ostenfeldt (72) , Svend Nielsen (86) og Bjarne Jensen, der fyldte 76 år. Foto: Bjarne Robdrup
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rasmus henter vælgere der vil brevstemme

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rasmus henter vælgere der vil brevstemme
Kalundborg - 16. maj 2019 kl. 17:21
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

At afgive sin stemme er en demokratisk ret, vi alle har. Men det er ikke alle borgere, der har lige let ved at tage del i selve valghandlingen. Og det vil vi gerne lave om på.

Ordene kommer fra Rasmus Horn Langhoff (S), folketingskandidat i Kalundborg. Sammen med gode hjælpere kører han sin valgbus ud til borgere, som gerne vil brevstemme.

I går, onsdag, blev der åbnet for brevstemmer i forbindelse med valg til Folketinget. Og Rasmus hentede otte vælgere ind til Borgerservice, hvor valghandlingen pågår de kommende dage.

- Jeg vil gerne understrege, at det naturligvis ikke er en betingelse for at blive hentet, at man stemmer på Socialdemokratiet.

Hvordan finder du frem til borgere, der gerne vil hentes?

- Det er mund til mund, og det rygtes hurtigt. Det er jo i overvejende grad pensionister - ældre mennesker, som gerne vil tage del i valghandlingen, men som måske ikke har kørelejlighed på selve valgdagen, siger Rasmus Horn Langhoff, som på turen til Borgerservice i går fik hjælp af Erik Werner Hansen og Bjarne Jensen. Sidstnævnte fyldte 76 år.

- Men jeg når nok at fejre det, der skal fejres, sagde han med et smil.

Socialdemokratiet og Rasmus Horn Langhoff tilbyder gerne flere ture i både Kalundborg og Odsherred, til andre, der har behov for lidt hjælp til at kunne deltage i folketingsvalget.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk