23. januar 2019
Rasmus Horn Langhoff nævnes ifølge BTs kilder i Socialdemokratiet som mulig minister i en ren socialdemokratisk regering. Den lokalvalgte folketingspolitiker er ikke afvisende. Privatfoto
Rasmus Horn Langhoff nævnes ifølge BTs kilder i Socialdemokratiet som mulig minister i en ren socialdemokratisk regering. Den lokalvalgte folketingspolitiker er ikke afvisende. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rasmus Horn kan blive minister i S-regering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rasmus Horn kan blive minister i S-regering
Kalundborg - 13. juni 2018 kl. 12:02
Af Martin Stokkebro Moestrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den 37-årige folketingspolitiker Rasmus Horn Langhoff, der er opstillet i Kalundborgkredsen, kan ende som minister i en kommende ren socialdemokratisk regering. Det skriver BTs politiske journalist Andreas Karker baseret på samtaler med kilder i Socialdemokratiet.

Hovedpersonen selv er ikke afvisende over for en ministerpost, men understreger, at det ikke er der, hans fokus ligger op til det kommende folketingsvalg.

- Min største prioritet er en ny regering, og det er det, jeg vil arbejde knaldhårdt på. Hvad det så kaster af sig, må vi se, men jeg står selvfølgelig til rådighed.

- Men det er da dejligt, at der er nogle, der tænker på en og mener, at man kan spille en rolle, siger Rasmus Horn Langhoff.

Med Socialdemokratiets brud med den mangeårige regeringspartner De Radikale er der pludselig god ministerplads i en potentielt kommende ren S-regering.

Og Rasmus Horn Langhoff er ikke specielt kræsen, hvad angår eventuelle områder, hvor han kan se sig selv som minister.

- Noget af det, jeg har lært af at være i Folketinget er, at man skal være åben over for nye opgaver. Samtidig har jeg oplevet, at uanset hvad, jeg har kastet mig over af opgaver, har det været rigtig spændende. Der er jo masser af ting, jeg brænder for. Lige fra trafik over erhverv og uddannelse - der også er lokalt relevant, siger han.

Selv om han er åben for mulighederne, ved han godt, hvad der vil være drømmeministeriet.

- Indenrigsområdet med den kæmpe udfordring med at få landet en kommunal udligningsreform finder jeg utrolig spændende. Udligningsreformen skal sikre velfærden rundt i hele landet. Det er en enorm opgave og en drømmeopgave, som det kunne være fantastisk spændede at forsøge at løse. Uanset hvad er det en opgave, som jeg vil kaste mig ud i, siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk