18. juni 2021
Det nye padelcenter er godt på vej i en 2000 kvadratmeter stor industrihal på Casa Danica.Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Det nye padelcenter er godt på vej i en 2000 kvadratmeter stor industrihal på Casa Danica.Foto: Mie Neel
Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rå haller opgraderes

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Rå haller opgraderes
Kalundborg - 12. maj 2021 kl. 12:46
Af Ulrik Reimann

Udlejningscentret Casa Danica A/S i Kalundborg blev i 2020 solgt af Erik Storm og Rud Tikjøb til Rent Holding, som overtog virksomheden og den store bygningsmasse den 1. juni 2020. Siden dengang er der lagt store kræfter i at skaffe nye lejere og investeret massivt i at opgradere gamle, rå fabriksbygninger og -haller til nye formål, og det har resulteret i, at centret nu næsten er fuldt booket op.

- Vi har skrevet 11 kontrakter med 10 nye lejere, fortæller Niels Jørgensen fra Rent Holding.

Under en gå- og kørtetur på den 80.000 kvadratmeter store Casa Danica-grund tirsdag viser Niels Jørgensen nogle af de nyeste lejere frem, blandt andet det nye padelcenter, der indrettes i en 2000 kvadratmeter stor og rå industrihal, som snart er igennem en stor opgradering med moderne faciliteter og et nu helt lige betongulv. Det gamle skæve gulv blev nemlig rettet op med ikke mindre end 200 tons flydende spartel, fortæller Niels Jørgensen.

Han oplyser, at Casa Danica nu har 40 lejere, og i samme åndedrag peger han på en tagflade, hvor alle skruer har løftet sig og nu skal skiftes:

- Der er hele tiden noget, der skal ordnes, siger Niels Jørgensen og nævner, at Rent Holding har egne servicefolk, der kører rundt og sørger for, at ting er i orden.

- Når bygningerne er pæne og præsentable, får man bedre lejere, siger Niels Jørgensen med et stort smil, og samtidig understreger han, at der bliver gjort en indsats for at få de resterende, ledige 2000 kvadratmeter lejet ud i den nærmeste fremtid.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk