19. oktober 2021
Ole Glahn (t.v.), Karthrine Olldag og Hans Munk ved den radikale generalforsamling i Ubby. Privatfoto
Ole Glahn (t.v.), Karthrine Olldag og Hans Munk ved den radikale generalforsamling i Ubby. Privatfoto
Foto: Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: R: Der skal lyttes og være åbenhed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

R: Der skal lyttes og være åbenhed
Kalundborg - 28. juni 2020 kl. 10:50
Af Jakob Erhardt Pedersen

Efter den havde været udskudt på grund af coronasituationen, har kommuneforeningen for Radikale Venstre i Kalundborg nu holdt generalforsamling.

Det foregik i Ubby Forsamlingshus, hvor de lokale radikale fik selskab af folketingsmedlem Carthrine Olldag, der er partiets kommunalordfører.

Formanden for Radikale Venstre i Kalundborg, Hans Munk, oplyser, at Cathrine Olldag blev stillet mange spørgsmål i forhold til den udligningsreform, som ganske vist har givet mange penge til Kalundborg Kommune, men som paradoksalt nok ikke må bruges til at tilføre flere pædagoger i børnehaverne, flere midler til skolerne, det i Kalundborg meget betrængte socialområde eller en bedre normering på ældreområdet.

Hans Munk aflagde selv sin formandsberetning og tog i den forbindelse hul på forberedelserne til kommunal­valget i 2021, idet han understregede, at Radikale Venstre ønsker et endnu større politisk samarbejde i Kalundborg Kommune.

- Det politiske flertal i kommunalbestyrelsen skal lytte og være åbent i forhold til oppositionen, ligesom oppositionen også har et ansvar for at objektivt at tage del i beslutningerne og ikke kun være imod for at være imod, mener formanden.

- Forskellighed og mangfoldighed er ikke og må ikke blive det, der skiller os ad, men skal derimod give os større mulighed for gensidighed og forståelse, som i sidste ende gør os handledygtige, understregede Hans Munk.

Ole Glahn aflagde også en beretning, nemlig som medlem af Kalundborg Kommunalbestyrelse, hvor han blandt andet er formand for kultur- og fritidsudvalget.

På generalforsamlingen blev Hana Munk genvalgt som formand, og også Jeppe H. Sørensen, Irene Wiborg og Arne Bang Pedersen blev genvalgt til bestyrelsen.

Michael Augustine blev valgt til at afløse Susanne Schiøtz Hansen, som flytter til Jylland. Som suppeanter valgtes Jakob Søborg og Mette Hvid Brockmann.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk