19. oktober 2019
Steen Jensen (tv), Jesper Petersen, Rikke Vind opg Niels Eiland foran Lysmesteren, som nu er en del af Punkt 1. Foto: Charlotte Koefoed.
gallery icon

Se billedserie

Steen Jensen (tv), Jesper Petersen, Rikke Vind opg Niels Eiland foran Lysmesteren, som nu er en del af Punkt 1. Foto: Charlotte Koefoed.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Punkt 1 har overtaget Lysmesteren fra i dag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Punkt 1 har overtaget Lysmesteren fra i dag
Kalundborg - 23. maj 2019 kl. 10:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Bjarne Robdrup
GØRLEV: Vi vil gerne have lamper ind i vores sortiment i butikkerne. Det får vi nu, og det glæder vi os over.

Sagt af Steen Jensen, som sammen med Jesper Petersen driver Punkt 1 i Kalundborg og Gørlev og andre byer på Midt- og Vestsjælland.

I dag var der skiftedag på Kirkevangen i Gørlev, da Punkt 1 overtog nabobutikken, Lysmesteren, som i en årrække har været ejet af Niels Eiland, Eiland El A/S, der driver elvirksomhed i Kalundborg, Høng og Slagelse.

Orienteret i dag
Lysmesteren tæller tre medarbejdere - som nu alle overgår til Punkt 1 og det nye ejerskab. De tre medarbejdere blev orienteret om overtagelsen først på formiddagen i dag.

- De løn- og ansættelsesvilkår, som har været gældende for de tre medarbejdere i Lysmesteren, overføres uden nogen ændringer til Punkt 1, siger Steen Jensen.

Rent fysisk sker der ændringer på Kirkevangen, idet de to forretninger, opført i samme bygninger, nu reelt føres sammen.

Steen Jensen fortæller, at Niels Eiland tidligere, da Punkt 1 rykkede ind i ejendommen på Kirkevangen, rettede henvendelse med henblik på overtagelse af naboforretningen med de mange lamper, som ikke indgik i Punkt 1-sortimentet.

40 medarbejdere
- På det tidspunkt ville vi gerne lige se tiden an og vurdere, hvordan markedet lokalt tog sig ud for os. Vi har så talt sammen i ny og næ og nu synes vi, at der er fornuft i en egentlig overtagelse, fordi vi så kan supplere andre af vore butikker med et udbud af lamper, som vi ikke kan gøre det i dag, siger Steen Jensen. Punkt 1 under hans og Jesper Petersens ledelse tæller efter i dag 40 medarbejdere, og Punkt 1 på Stejlhøj er den største Punkt 1-butik i Danmark.

Punkt 1-ejerne i Kalundborg ejer tillige tilsvarende butikker i Slagelse, Ringsted og Asnæs. I Asnæs ejer de to også en Expert-forretning.

- Foreløbig ligger det fast, at vi får et udvalg af lamper til butikken i Asnæs - og i Ringsted. I Asnæs vil det ske indenfor de nærmeste to uger, mens der nok går nogen tid, før vi kan tilbyde lamper fra forretningen i Ringsted, tilføjer Steen Jensen.

I årtier drev Eiland A/S egen butik fra Hovedgaden i Høng, indtil bygningsmæssige ændringer indebar, at man rykkede forretningen til Gørlev.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk