17. maj 2021
Foreningen Bedre Psykiatri vil have fokus på psykiatrien ind i valgkampen og inviterer til vælgermøde tirsdag aften. Her formand Bjarne Rose Pedersen. Foto: Mik
Foreningen Bedre Psykiatri vil have fokus på psykiatrien ind i valgkampen og inviterer til vælgermøde tirsdag aften. Her formand Bjarne Rose Pedersen. Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Psykiatrien skal på dagsordenen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Psykiatrien skal på dagsordenen
Kalundborg - 06. november 2017 kl. 11:21
Af Thomas Rye

Der skal fokus på det psykiatriske område i kommunalvalgkampen, mener man i patientforeningen Bedre Psykiatri, der inviterer til vælgermøde tirsdag.

- Inklusionen i Kalundborg kommune halter stadig, der er mangel på hjælp til børn og unge pårørende som hvis de ikke bliver fanget i tide selv har risiko for at blive ramt psykisk på sigt derfor ønsker Bedre psykiatri Kalundborg der bliver indført gratis psykolog hjælp både til ramte og pårørende unge. Bedre Psykiatri Kalundborg stillede tilbage under valgkampen 2013 forespørgelse om oprettelse af et psykiatri råd, der skulle arbejde på lige fod med handicap rådet, dette er et råd vi stadig ønsker at få indført i kommunen, siger formand Bjarne Rose Pedersen, der fortsætter:

- Når krybben er tom, bides hestene, siger man. Når psykiatrien fattes midler, koncentreres de resterende ressourcer om »brandslukning«, og så bliver samarbejdet med de pårørende ofret. På trods af, at et godt pårørende-samarbejde i langt de fleste tilfælde er rigtig gavnlig for behandlingen af den syge, vi skal og bedre pårørende indsatsen i Kalundborg kommune.

Alle partier er inviteret til vælgermødet, hvor følgende politikere har givet tilsagn om at deltage: Maja Hansen (S), Anne Marie Hansen (DF), Anne E. Jensen (V), Jesper Hjelm Kristensen (EL), Hans Munk (R), Eva Levinsen (SF), Ole Lauritzen (C), Lars Kronborg (Nye Borgerlige) og Erik Møller (Skolelisten).

Vælgermødet finder sted på Aktivitetscenter Åvangen i Svebølle. Det starter klokken 18.30 og slutter cirka klokken 21.00.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk