28. maj 2020
Den 15. oktober og 12. november kan man prøve kræfter med festdansen linyhop på Postgaarden, hvor Kuno og Gosia, kendt fra Danmark har talent, står for undervisningen.  PR-foto
Den 15. oktober og 12. november kan man prøve kræfter med festdansen linyhop på Postgaarden, hvor Kuno og Gosia, kendt fra Danmark har talent, står for undervisningen. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Prøv kræfter med lindyhop

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prøv kræfter med lindyhop
Kalundborg - 11. oktober 2019 kl. 14:14
Af Anna Egeris Karstoft
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag d. 15. oktober byder Event Kalundborg indenfor til danseaften på Postgaarden i Kalundborg, hvor man kan lære grundtrinene til festdansen lindyhop.

I 1930'erne og 1940'erne var lindyhop den helt store festdans. Dansen blev populær samtidig med, at swingmusikken dominerede som den nye og spændende musik på alle datidens dansesteder, fremgår det af en pressemeddelelse fra Event Kalundborg.

Lindyhop er en glad partnerdans, hvor man fører og følges igennem en række improviserede trin. Lindyhop er hurtig at komme i gang med og kan danses af både unge og gamle, fremgår det yderligere.

Det er de to instruktører Kuno og Gosia, kendt fra Danmark har talent, der står for undervisningen, som finder sted kl. 19-21. Der vil også blive afholdt danseaften tirsdag den 12. november.

Billetter kan købes via arrangementet på Facebook eller i døren på aftenen, og man behøver ikke en partner for at deltage, da man skifter partner løbende.

Event Kalundborg er en gruppe af frivillige, unge tilflyttere i Kalundborg. Gruppen er støttet af Kalundborg Kommune, der laver arrangementer for tilflyttere i Kalundborg i aldersgruppen 20-35 år. Formålet er at møde andre mennesker og få nye bekendtskaber i byen og dermed få en stærkere tilknytning til byen.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk