29. januar 2020
Nye, hvide Troldtektlofter har både givet bedre lys og bedre akustik i Tømmeruphallen. Der er også blevet sat ny LED-belysning op, og så er der sat nye varmepaneler op i loftet. Foto: Anders Ole Olsen
gallery icon

Se billedserie

Nye, hvide Troldtektlofter har både givet bedre lys og bedre akustik i Tømmeruphallen. Der er også blevet sat ny LED-belysning op, og så er der sat nye varmepaneler op i loftet. Foto: Anders Ole Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Positiv udvikling i hal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Positiv udvikling i hal
Kalundborg - 11. september 2019 kl. 05:58
Af Eva Lyng Johansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da Charlotte Fredsgaard overtog formandsposten i bestyrelsen for den selvejende hal Tømmeruphallen for halvandet år siden, så det ikke særligt lyst ud.

Økonomien var stram, og der var nogle store og uopsættelige vedligeholdelsesopgaver, som der ikke var råd til at ordne.

Derfor bad Tømmeruphallens bestyrelse kultur- og fritidsudvalget i Kalundborg Kommune om at få lov at udskyde tilbagebetaling af lån i tre år, så der kunne blive råd til at lave de akutte renoveringsopgaver, og det gik kultur- og fritidsudvalget med til. I 2021 skal bestyrelsen i gang med at betale de årlige afdrag på 265.000 kroner igen.

Varmeanlæg stor udfordring

- Vores helt store bekymring dengang var varmeanlægget, som kunne stå af når som helst, siger Charlotte Fredsgaard.

Nordvestnyt mødes med Charlotte Fredsgaard og halinspektør Jack Nielsen i cafeteriet i Tømmeruphallen.

I dag ser tingene noget lysere ud for Tømmeruphallen. Også rent bogstaveligt. Nye, hvide lofter og ny LED-belysning i den store hal giver et helt nyt indtryk. Der er også sat nye varmepaneler op, som giver en bedre varme. Samtidig er der en besparelse på driftsudgifter på 90.000-100.000 om året.

Det er blevet lavet i juli og august.

Jack Nielsen fik for to år siden jobbet som som halinspektør, samtidig med hans partner Michelle Strøm overtog forpagtningen af Tømmeruphallens Cafeteria.

Cafeteriet havde ikke nok omsætning nok til at det kunne løbe rundt med en lønnet medarbejder i dagligdagen, så derfor er der i stedet sat en kaffeautomat samt en automat med snacks, sodavand og øl.

- Når der er større events som gymnastikopvisninger og togdage, så åbner cafeteriet naturligvis også, siger Jack Nielsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk