15. juni 2021
Det er ikke kun med bolden at samarbejdet bliver finpudset. Foto: Brian Jensen
gallery icon

Se billedserie

Det er ikke kun med bolden at samarbejdet bliver finpudset. Foto: Brian Jensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populær og lektiefri sommerskole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populær og lektiefri sommerskole
Opdateret 02. juli 2020 kl. 09:54
Kalundborg - 01. juli 2020 kl. 16:18
Af Brian Jensen

Et af sommerens store trækplastre er DGI's fodboldskoler. Det er det også i Kalundborg i år, hvor interessen har været så stor, at der ikke er plads til alle. 112 drenge og piger i alderen 7-14 år bliver i denne uge dirigeret rundt af i alt 14 trænere, og arrangørerne i Kalundborg Gymnastik- og Boldklub har måttet sige nej til en række deltagere.

- I år er ventelisten endnu større, der er cirka 20 på den. Så vi er ærgerlige over, at det ikke lykkedes at finde de sidste trænere, siger Martin Johansen, der sammen med Jakob Jauss Madsen styrer fodboldskolen og har gjort det de seneste fire år.

Corona-krisen har medført større interesse for fodboldskolen, fordi de fleste skolebørn tilbringer ferien i Danmark. Og de mange restriktioner betyder, at ikke alt er, som det plejer. Trænerne må dele spillerne op i mindre grupper, og deltagerne må spise frokost på skift. Der er også skærpede krav til rengøring - efter frokost skal alle overflader vaskes og sprittes af, ligesom trænerne skal rengøre kegler, bolde og udstyr.

Ifølge Martin Johansen, der er ungdomstræner i KGB, giver den årlige fodboldskole ikke ligefrem et boom i antallet af medlemmer i klubben.

- Det giver ikke den store tilgang, men der er da nok en håndfuld, der melder sig ind i klubben, lyder det fra Johansen.

- Forældrene sagde allerede efter anden dag, at børnene var godt trætte. Så vi kan ikke lave fodboldskole i mere end en uge, forklarer han.

Heldigvis for deltagerne er der ikke lektier.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk