24. maj 2019
Birkegårdens Haver er pyntet op til Halloween i efterårsferien, og i det gode vejr holder gæsterne i kø for at komme ind.

Foto: Mie Neel
gallery icon

Se billedserie

Birkegårdens Haver er pyntet op til Halloween i efterårsferien, og i det gode vejr holder gæsterne i kø for at komme ind. Foto: Mie Neel
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populær eventyrhave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Populær eventyrhave
Opdateret 15. oktober 2018 kl. 17:59
Kalundborg - 15. oktober 2018 kl. 17:56
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Bilerne holdt mandag morgen i kø helt op til Tågerupvej, for at komme på besøg i Birkegårdens Haver.

- Det er helt fantastisk. Vi havde allerede rigtig mange gæster i weekenden, men det her overgår alle forventninger, sagde Birkegårdens Havers indehaver Merry Sørensen, mens hun hastede op langs køen, for at guide de kunder som havde årskort udenom billetkontrollen.

Traditionen tro var Birkegårdens Haver blevet udsmykket til Halloween op til efterårsferien. Overalt i haven fandt man store og små græskarfigurer. Mange var inspireret af klassiske eventyr af H. C. Andersen eller Brødrerne Grimm. Andre forestillede figurer fra nutiden eller fortiden, såsom den danske kongefamilie. Alt i alt anslog Merry Sørensen, at haven i år er prydet af oimkring 170 græskarfigurer.

En anden tradition, den store spøgelseslabyrint bygget af halmballer i Birkegårdens Havers store lade, var der også igen i år blevet plads til. Her kunne man også skære sit eget græskarhoved.

Godt en time efter Birkegårdens Haver åbnede, var det endelig lykkedes Merry Sørensen og hendes ansatte at få bugt med køen.

- Vi har nok allerede fået over 400 besøgende i dag, og dagen er kun lige begyndt. Weekenden var også god. Lørdag og søndag havde vi over tusinde besøgende. Dette års gode efterårsvejr er fantastisk for vores besøgstal, sagde hun.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk