18. februar 2019
Bro, alias Kevin Andreasen, optræder i Juviklubben. PR-foto
gallery icon

Se billedserie

Bro, alias Kevin Andreasen, optræder i Juviklubben. PR-foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pop-komet er med til sæson-starten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pop-komet er med til sæson-starten
Kalundborg - 14. september 2018 kl. 18:34
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Pop-sangeren Bro - alias den tidligere U16-landsholdsspiller Kevin Andreasen - hitter for tiden med »Sydpå«, titelsangen til den 14. sæson af »Paradise Hotel«, og før den har han bestormet hitlisterne med »Glad« og »Ja« efter gennembruds-hittet »Hvor er du Bro?«.

Den 27. september kommer Bro til Juviklubben i Bredgade i Kalundborg og giver en halv times smagsprøver på sine hits, når klubben holder opstart for sæson 2018/19.

I 2019 er det 50 år siden, Juviklubben flyttede fra kælderlokaler på Rynkevangskolen, hvor Richard Poulsen i 1961 havde overtaget klubledelsen, til den gamle tekniske skole i Bredgade, den nuværende placering. Juvi-Richards brede musikinteresse og solide netværk i musikbranchen er sidenhen kommet de unge og i de senere år også de voksne til gode ved hundredevis af koncerter.

Udover Bro vil der være fire unge, upcoming-musiknavne på scenen til sæson-opstarten: Adonis, Friendzone, Daniel Schultz og Tommy. Sidstnævnte har gjort sig bemærket med singlen »Vibe Med Mig«.

Sæsonstart-arrangementet er for de 12-14 årige.

- Vi prøver at snævre aldersgruppen lidt ind, fordi vi gerne vil have et nyt hold unge ind i Juviklubben, siger Richard Poulsen.

I de sidste år har aldersgruppen været 13-20 år.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk