18. maj 2021
Jens Müller, VisitVestsjælland, i dialog med kandidaterne, Rasmus Horn (S), Jeppe Sørensen (B) Jeppe Jacobsen (DF) og Eva Flyvholm (Ø)
gallery icon

Se billedserie

Jens Müller, VisitVestsjælland, i dialog med kandidaterne, Rasmus Horn (S), Jeppe Sørensen (B) Jeppe Jacobsen (DF) og Eva Flyvholm (Ø)
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politisk camping-fest med spidstegt valg-gris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politisk camping-fest med spidstegt valg-gris
Kalundborg - 29. maj 2019 kl. 18:39
Af Bjarne Robdrup

Vesterlyng Camping iscenesatte et anderledes vælgermøde med god mad og råhygge i teltet. Seks kandidater deltog. Den ene kom næsten 40 minutter for sent.

*
Hvad kan politikerne reelt gøre for at understøtte den nære turismes behov for udvikling og opbakning? Og hvad skal lokke det politiske landskab til at indse nødvendigheden af investeringer i den nære kystturisme. Investeringer, der stort set er ikke eksisterende i dagens Danmark, fordi der er lukket ned for mulighederne.

Campingplads-ejer og vært, Torben Berner, og direktøren for VistVestsjælland (Sjællands Vestkyst) Jens Müller, stod klar med skarpe spørgsmål, da et panel på seks folketingskandidater - først var der fem, men så dukkede Naser Khader (C) op med 40 minutters forsinkelse på grund af trafik - tegnede og fortalte på vælgermødet på Vesterlyng Campingplads i går. Den udmærkede ordstyrer, Ole Glahn, der slet ikke virkede radikal i den rolle, styrede slagets gang på en solskinseftermiddag med 50 lyttere i teltet til politisk camping-fest, først med gratis buffet og siden, som afslutning på dagen, med spidstegt pattegris, fadbamser og kaffe.

Der blev talt og sagt meget, ikke meget nyt, og der var ingen konkrete løfter med penge i til de to turisme-repræsentanter. Det havde vi nok heller ikke ventet, som Torben Berner sagde det.

Der blev også plads til en snak om velfærd, daginstitutioner, trafik og økonomi i forskellige gradbøjninger, og kandidaterne, Sascha Faxe, Alternativet, Jeppe Sørensen, Radikal, Jeppe Jacobsen, DF, Rasmus Horn Langhoff, S, og Eva Flyvholm, Ø - og så, som nævnt, Naser Khader, fik en del spørgsmål. Venstre var ikke repræsenteret. Jacob Jensen måtte melde afbud tidligere på dagen.

At det ikke varer længe, før valget går ind i sidste fase, kunne mærkes på den relativt løsslupne stemning og de lidt trætte ansigter, der har været gennem et utal af politiske vælgermødet her og der i de seneste uger. Snart er det 5. juni.

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk