14. oktober 2019
Folketingspolitikerne Jacob Jensen (V) og Rasmus Horn Langhoff (S) møftes mandag med en gruppe af beboere i Bregninge, for at diskutere en ny råstoftransportvej. Foto: Thomas Rye
gallery icon

Se billedserie

Folketingspolitikerne Jacob Jensen (V) og Rasmus Horn Langhoff (S) møftes mandag med en gruppe af beboere i Bregninge, for at diskutere en ny råstoftransportvej. Foto: Thomas Rye
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politikere vil arbejde for ny vejlov

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politikere vil arbejde for ny vejlov
Kalundborg - 12. november 2018 kl. 17:02
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Stort set alle er enige om, at en ny omfartsvej, der vil lede store lastbiler fra lokale grusgrave gennem Bregninge er en dårlig ide. Ikke desto mindre bliver omfartsvejen mere og mere sandsynlig som tiden skrider frem.

Beboerne i Bregninge har forgæves klaget deres nød hos såvel Kommunalbestyrelsen som Region Sjælland. Mandag gik de så et skridt videre, da man inviterede de to lokalt valgte folketingspolitikere Jacob Jensen (V) og Rasmus Horn Langhoff (S) på besøg i Bregninge for at fortælle dem om sagen.

- Vi er efterhånden ved at løbe tør for tid. Kalundborg Kommune har afsat penge til omfartsvejen på budget 2019, og borgmester Martin Damm har tilkendegivet, at hvis der ikke kommer signaler fra Christiansborg om, at der er en lovændring på vej, så er kommunen nødt til at at gå i gang med at anlægge vejen, sagde formand for Bregninge Beboerforening Per Isaksen, da han bød gæsterne velkommen.

En større gruppe på over 30 lokale beboere var mødt op for at mødes med politikerne, og de fremmødte var ikke i tvivl om hvad de ønskede: en lovændring der vil give kommunne mulighed for at skride til ekspropriation i forbindelse med anlæggelsen af vejen, der vil åbne alternative muligheder, så man kan undgå de mange lastbiler kommer gennem Bregninge.

De to politikere lovede, at undersøge sagen nærmere og bringe den op på Christiansborg.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk