10. december 2019
En god mad-ordning giver stort politiopbud på Kalundborg Rock?er. Foto: Stefan Andreasen
En god mad-ordning giver stort politiopbud på Kalundborg Rock?er. Foto: Stefan Andreasen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet massivt til stede på festival - ved spisetid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet massivt til stede på festival - ved spisetid
Kalundborg - 15. august 2017 kl. 09:03
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Traditionen tro var der stort opbud af politifolk - både i patruljevogne, civilvogne og hundevogn - til den netop overståede familiefestival Kalundborg Rock'er - ikke på grund af et specifikt behov for massiv politi-indsats, men en kombination af forebyggende tilstedeværelse i Kalundborgs bybillede og en velfungerende mad-ordning for betjentene på festivalen, oplyser talsmand Johnny Elmelund.

- Nogle tænker måske, at der har været ballade på Kalundborg Rock'er, fordi der pludselig kommer så mange politifolk til, men det har igen været fredeligt og roligt det hele.

- Det handler om, at der - gennem alle årene på Kalundborg Rock'er - har været en mad-ordning, så betjentene kan køre forbi backstage og spise mad i teltet. Det er noget, Søren Bang Knudsen startede op, og som vi kører videre med. Det er en god tradition.

- Betjentene kommer lige forbi festivalen og får mad og en kop kaffe og hygger sig med kollegaerne. Og de går lige en runde på festivalpladsen og patruljerer og servicerer, så vi hele tiden er på forkant. Det er en god tryghed og sikkerhed for vores gæster, siger Johnny Elmelund.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk