1. juni 2020
Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget klart om motivet for drabet på den 29-årige mand fra Korsør.	 Foto: Søren Kloster Sørensen
gallery icon

Se billedserie

Politiet kan på nuværende tidspunkt ikke sige noget klart om motivet for drabet på den 29-årige mand fra Korsør. Foto: Søren Kloster Sørensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet leder efter vidner til skuddrab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet leder efter vidner til skuddrab
Opdateret 09. juli 2018 kl. 15:32
Kalundborg - 09. juli 2018 kl. 13:51
Af Søren Kloster Sørensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hele søndagen arbejdede politiets teknikere og efterforskere på højtryk på Mullerupvej i Mullerup for at sikre spor og vidneforklaringer, efter tre ukendte mænd i går morges trængte ind på et nedlagt autoværksted og skød og dræbte en 29-årig mand fra Korsør.

arrow Læs også: Drabssag: Opgør i det kriminelle miljø

Bagefter forsvandt de tre gerningsmænd i en mindre, grå bil i retning mod Gørlev.

- Vi har hverken nærmere signalement af mændene eller en bedre beskrivelse af bilen, de kørte væk i, oplyser Carsten Andersen, kommunikationsansvarlig ved Midt- og Vestsjællands Politi.

Derfor er politiet også yderst interesseret i at høre fra borgere, som har set eller hørt noget i området, som kan være af interesse for sagen.

- Hvis folk på nogen måde har kendskab eller viden om, hvad der kan være foregået, så opfordrer jeg meget til, at de skal henvende sig til os - også hvis man har hørt om noget på rygtebasis. Det kan også være os til hjælp. Vi ved af erfaring, at der i de små samfund kan være en tendens til at holde igen med oplysningerne, fordi man tænker, at »det må politiet da vide«. Men det gør vi ikke altid. Så selvom man synes, at en henvendelse om en eller anden bagatel kan virke ligegyldig, så kan den være guld værd for os, siger Carsten Andersen, der også fortæller, at borgere i Mullerup og omegn kan føle sig helt trygge.

- Vi er sikre på, at gerningsmændene er gået direkte efter manden, som nu er død, og vi har ingen grund til at tro, at andre lokale skulle kunne bringes i fare, siger han.

arrow Borgere giver mange tip efter drab på Vestsjælland
10. juli 2018 kl. 09:48 Opdateret: kl. 09:50
arrow Likvideret mand tidligt i konflikt med loven
10. juli 2018 kl. 06:00 Opdateret: kl. 18:57
arrow Fortsat ingen anholdte i drabssag
09. juli 2018 kl. 15:31 Opdateret: kl. 15:31
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk