17. december 2017
Sportsfiskerforenings klubhus i Spangsbro var i weekenden udsat for indbrud.
Sportsfiskerforenings klubhus i Spangsbro var i weekenden udsat for indbrud.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet fik weekendens største fangst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet fik weekendens største fangst
Opdateret 22. februar 2016 kl. 13:34
Kalundborg - 21. februar 2016 kl. 17:12
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet viste sig at være noget bedre end de lokale lystfiskere til at få trukket fangsten i land, da der i weekenden var indbrud hos Kalundborg Sportsfiskerforening.

Da deltagerne i Kalundborg Sportsfiskerforenings fiskekonkurrence mødtes søndag ved foreningens klubhus i Spangsbro, ventede der dem en kedelig overraskelse.

- Der havde været indbrudstyve på besøg, som havde ribbet klubben for alt af værdi, fiskestænger og hjul til juniorer, elmotorer, waders og meget andet, fortæller Jørgen Topp-Jørgensen fra Kalundborg Sportsfiskerforening.

Politiet blev alarmeret, og en patrulje dukkede op inden fiskerne var færdige med morgenmaden. Derefter smed begge parter krogene i vandet, men mens lystfiskerne ikke havde meget held med sig under dagens fiskekonkurrence, så viste politiets fangsmetoder sig at være væsentligt mere effektive.

- I seks timer havde vi fisket i kulde og blæst uden at fange så meget som en undermåler. Men da vi kom op til frokost, fik vi en god nyhed. Politiet fortalte, at de havde fanget gerningsmanden, og at vikunne hente de allerfleste af de stjålne genstande på politistationen. Flot arbejde af politiet, siger jørgen Topp-Jørgensen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk