5. august 2020
En mand truede mandag eftermiddag personalet på Kalundborg Jobcenter. I den forbindelse skulle manden angiveligt have nævnt en håndgranat, hvorfor politiet sendte flere politibiler til Kalundborg. Arkivfoto
En mand truede mandag eftermiddag personalet på Kalundborg Jobcenter. I den forbindelse skulle manden angiveligt have nævnt en håndgranat, hvorfor politiet sendte flere politibiler til Kalundborg. Arkivfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet anholder mand efter trussel med håndgranat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet anholder mand efter trussel med håndgranat
Opdateret 21. oktober 2019 kl. 17:05
Kalundborg - 21. oktober 2019 kl. 16:26
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet var mandag eftermiddag massivt til stede i Kalundborg, årsagen var en episode tidligere på dagen på Kalundborg Jobcenter.

arrow Læs også: 24-årig mand anholdt for trusler på jobcenter

- Klokken 14.21 modtog vi en anmeldelse om, at en mand var kommet med verbale trusler mod personalet på Kalundborg Joncenter på Torvet. I den forbindelse skal der angiveligt blevet nævnt en håndgranat. Vi tager den slags trusler meget alvorligt, hvorfor vi har sendt flere patruljer til Kalundborg, fortæller vagthavende ved Midt- og Vestsjællands Politi, der fortsætter:

- Vi er både til stede ved jobcenteret, der holder lukket resten af dagen og andre steder i byen. Det handler dels om, at vi forsøger at finde frem til manden som fremsatte truslerne, dels om at skabe tryghed i byen.

Ifølge Nordvestnyts oplysninger skulle mindst fem politibiler være blevet sendt til Kalundborg mandag. Det ønsker vagthavende dog hverken at be- eller afkræfte.

Seneste nyt: 24-årig anholdt

Via Twitter meddelte Midt- og Vestsjællands Politi kort før klokken 17.00 mandag, at politiet klokken 16.23 fik kontakt til en bil, hvor en 24-årig mand fra Kalundborg blev standset.

Han var angivelig på vej for at melde sig selv til politiet. Han blev anholdt uden dramatik og sigtet for trusler.

- Politiet vil nu arbejde med at afhøre den sigtede og andre involverede i sagen. Der er ikke yderligere oplysninger til sagen lige nu, men Midt- og Vestsjællands Politi vil vurdere, om manden skal fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk tirsdag, femgik det af meddelelsen.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk