2. juni 2020
Politi fra Midt- og Vestsjællands Politi måtte flyves til sejerø efter anmeldelsen. Forinden havde politiet orienteret øens sognefoged.
Politi fra Midt- og Vestsjællands Politi måtte flyves til sejerø efter anmeldelsen. Forinden havde politiet orienteret øens sognefoged.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politi fløj til alvorligt slagsmål på Sejerø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politi fløj til alvorligt slagsmål på Sejerø
Opdateret 06. november 2019 kl. 18:51
Kalundborg - 05. november 2019 kl. 10:34
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sognefoged fik hjælp af politiet efter slagsmål, hvor 34-årig blev påført alvorlige skader i hovedet i kamp mod 50-årig bekendt.

En 34-årig mand fra Sejerø blev ved godt 21-tiden mandag aften fløjet til Rigshospitalet til behandling af skader i hovedet efter et alvorligt slagsmål med en 50-årig bekendt. Slagsmålet fandt sted på Mastrupvej ved Sejerby på Sejerø.

Politiet modtog alarmopkaldet klokken 21.12, og politifolk blev fløjet med helikopter til øen. Forinden havde Midt- og Vestsjællands Politi orienteret Sejerøs sognefoged om anmeldelsen, og sognefogeden var straks kørt til adressen.

Det fremgik af den første anmeldelse, at en mand var kommet til skade i forbindelse med et slagsmål og blødte fra hovedet.

- Lægehelikopteren ankom til øen og hentede den tilskadekomne, der viste sig at være en 34-årig mand fra Sejerø. Han blev fløjet til Rigshospitalet til behandling for skader i hovedet og på kroppen, fortæller kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Charlotte Tornquist.

Politiet anholdt på stedet en 50-årig mand fra Sejerø, som kunne mistænkes for at have forvoldt skaderne på den 34-årige.

- Ved nærmere undersøgelse af sagen, viste det sig, at de to mænd kender hinanden. De var kommet op at toppes og kom i slagsmål, hvor den 34-årige pådrog sig alvorlige skader i hovedet fra et stumpt redskab, tilføjer Charlotte Tornquist.

Spirituspåvirkede

Begge mænd var spirituspåvirkede, da politiet traf dem. Politiet undersøgte stedet, hvor der blev fundet en hammer og en skovl.

- Politiet efterforsker nu sagen nærmere for at få klarlagt omstændighederne omkring slagsmålet. Skaderne var ikke livstruende, men den 34-årige er fortsat indlagt til behandling. Efterforskere undersøger tirsdag formiddag gerningsstedet på Sejerø. De to parter i sagen er blevet afhørt, og anklagemyndigheden skal nu tage stilling til, om der skal ske fremstilling i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling af den 50-årige mand, oplyser kommunikationsmedarbejderen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk