24. september 2020
Politi fra Midt- og Vestsjællands Politi måtte flyves til sejerø efter anmeldelsen. Forinden havde politiet orienteret øens sognefoged.
Politi fra Midt- og Vestsjællands Politi måtte flyves til sejerø efter anmeldelsen. Forinden havde politiet orienteret øens sognefoged.
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politi fløj til alvorligt slagsmål på Sejerø

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politi fløj til alvorligt slagsmål på Sejerø
Opdateret 06. november 2019 kl. 18:51
Kalundborg - 05. november 2019 kl. 10:34
Af Bjarne Robdrup
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sognefoged fik hjælp af politiet efter slagsmål, hvor 34-årig blev påført alvorlige skader i hovedet i kamp mod 50-årig bekendt.

En 34-årig mand fra Sejerø blev ved godt 21-tiden mandag aften fløjet til Rigshospitalet til behandling af skader i hovedet efter et alvorligt slagsmål med en 50-årig bekendt. Slagsmålet fandt sted på Mastrupvej ved Sejerby på Sejerø.

Politiet modtog alarmopkaldet klokken 21.12, og politifolk blev fløjet med helikopter til øen. Forinden havde Midt- og Vestsjællands Politi orienteret Sejerøs sognefoged om anmeldelsen, og sognefogeden var straks kørt til adressen.

Det fremgik af den første anmeldelse, at en mand var kommet til skade i forbindelse med et slagsmål og blødte fra hovedet.

- Lægehelikopteren ankom til øen og hentede den tilskadekomne, der viste sig at være en 34-årig mand fra Sejerø. Han blev fløjet til Rigshospitalet til behandling for skader i hovedet og på kroppen, fortæller kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Charlotte Tornquist.

Politiet anholdt på stedet en 50-årig mand fra Sejerø, som kunne mistænkes for at have forvoldt skaderne på den 34-årige.

- Ved nærmere undersøgelse af sagen, viste det sig, at de to mænd kender hinanden. De var kommet op at toppes og kom i slagsmål, hvor den 34-årige pådrog sig alvorlige skader i hovedet fra et stumpt redskab, tilføjer Charlotte Tornquist.

Spirituspåvirkede

Begge mænd var spirituspåvirkede, da politiet traf dem. Politiet undersøgte stedet, hvor der blev fundet en hammer og en skovl.

- Politiet efterforsker nu sagen nærmere for at få klarlagt omstændighederne omkring slagsmålet. Skaderne var ikke livstruende, men den 34-årige er fortsat indlagt til behandling. Efterforskere undersøger tirsdag formiddag gerningsstedet på Sejerø. De to parter i sagen er blevet afhørt, og anklagemyndigheden skal nu tage stilling til, om der skal ske fremstilling i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling af den 50-årige mand, oplyser kommunikationsmedarbejderen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk