25. september 2020
Mere end 70 mennesker var mødt op i teatersalen i KAT-Huset i Nygade for at høre mere om opsætningen af »Pippi«-musicalen.Foto: Kalundborg Amatør Teater
gallery icon

Se billedserie

Mere end 70 mennesker var mødt op i teatersalen i KAT-Huset i Nygade for at høre mere om opsætningen af »Pippi«-musicalen.Foto: Kalundborg Amatør Teater
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pippi har stadig stor tiltrækningskraft

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pippi har stadig stor tiltrækningskraft
Kalundborg - 13. december 2018 kl. 17:55
Af Stefan Andreasen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Selvom det til næste år er 50 år siden, Astrid Lindgren skrev eventyret om Pippi Langstrømpe, og 21 år siden, Sebastian skrev musikken til sin musical »Pippi«, har fortællingen om verdens stærkeste pige bestemt ikke mistet tiltrækningskraft.

Mere end 70 personer - børn, unge og voksne - mødte onsdag op, da Kalundborg Amatør Teater holdt informations- og tilmeldingsmøde for næste sommers byspil i Gryden på Møllebakken, førnævnte »Pippi«-musical.

- Der var mere end fuldt hus, lyder det begejstret fra Klaus Ødegaard, næstformand i Kalundborg Amatør Teater, og manden der skal instruere musicalen.

Det er hans første opgave som instruktør. Tidligere har han været produktionsleder i Kalundborg Amatør Teater, men han går til instruktør-opgaven med sindsro, fordi han har samlet et stærkt hold: Nanna Hemmingsen, instruktørassistent, Heidi Lillevang, koreograf, Teresemarie Lisiux, kor-instruktør og Silas Lillevang, kapelmester.

Efter gennemgang af musicalens handling og roller på info-mødet var der tilmelding. Udover spillere og musikere skal der bruges korsangere, dansere, kulisse-­byggefolk, kostume-folk og andre fingerfærdige.

Det er stadig muligt at tilmelde sig. Der er audition den 5. januar, hvor der skal findes spillere til roller som blandt andre Pippi, Tommy og Annika, panserbasserne Kling og Klang, tante Prysselius og skurkene Blom og Dunder Karlsson.

16. januar er der første læseprøve, hvorefter forberedelserne kører ugentligt frem til premieren 16. august.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk