24. juni 2021
Politiet blev tirsdag eftermiddag kaldt til Kalundborg, da en 12-årig pige blev ramt af en bil i rundkørslen mellem Holbækvej og Slagelsevej. Foto: Kenn Thomsen
Politiet blev tirsdag eftermiddag kaldt til Kalundborg, da en 12-årig pige blev ramt af en bil i rundkørslen mellem Holbækvej og Slagelsevej. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: 12-årig pige ramt af bil i rundkørsel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

12-årig pige ramt af bil i rundkørsel
Opdateret 19. maj 2021 kl. 10:27
Kalundborg - 18. maj 2021 kl. 15:27
Af Thomas Rye

Tirsdag klokken 15.04 fik Midt- og Vestsjællands Politi en melding om et trafikuheld i rundkørslen ved Slagelse/Holbækvej i Kalundborg.

- En 62-årig mandlig bilist fra Store Fuglede kom kørende ad Holbækvej og drejede til højre ad Slagelsevej i rundkørslen. Her strejfer han en 12-årig pige, som var i færd med at krydse fodgængerovergangen. Bilisten fortsatte ad slagelsevej, men vidner som havde overværet episoden kørte efter ham og fik standset ham, fortæller kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard.

- Både politi og ambulance kom til stedet, og pigen blev tilset af ambulancepersonalet. Hun var ikke kommet noget alvorligt til, hvorfor det ikke blev skønnet nødvendigt at køre hende på skadestuen. Nu skal vi have afhørt parterne, for at klarlægge de nærmere omstændigheder omkring uheldet, fortsætter Martin Bjerregaard.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk