19. juni 2019
Medarbejderne i Team Misbrug klager over dårligt arbejdsmiljø og mistrivsel på arbejdspladsen. De advarer om begyndede stress og medarbejdere som søger væk. Foto: Peter Andersen
Medarbejderne i Team Misbrug klager over dårligt arbejdsmiljø og mistrivsel på arbejdspladsen. De advarer om begyndede stress og medarbejdere som søger væk. Foto: Peter Andersen
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Personale advarer: Misbrugsteam i opløsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Personale advarer: Misbrugsteam i opløsning
Kalundborg - 20. oktober 2018 kl. 08:19
Af Thomas Rye
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I et brev klager Team Misbrugs personalegruppe over mistrivsel, dårligt arbejdsmiljø og manglende tillid til ledelsen. Kommunaldirektør og centerchef opfordrer til bedre kommunikation mellem ledelse og medarbejdere.

- Som samlet personalegruppe i Team Misbrug er vi nu nået til et punkt, hvor vi er nødsaget til at reagere på den ledelsesstil, som vi oplever os udsat for på vores arbejdsplads.

Sådan indledes et brev stilet til kommunaldirektør Jan Lysgaard Thomsen samt til konstitueret centerchef for Misbrug og Socialpsykiatri Jørgen Petersen. I brevet beskriver medarbejderne på Team Misbrug en hverdag præget af manglende tillid mellem medarbejdere og ledelse, mistrivsel og usikkerhed i ansættelsen.

- For os som medarbejdere oplever vi et misbrugsteam, der er ved at gå i opløsning, og derfor har vi behov for at blive genetableret som et velfungerende team, lyder det i brevet.

- Jeg er rigtig ærgerlig over, at medarbejderne har følt sig nødsaget til at sende dette brev. Jeg var godt klar over, at der var frustrationer i medarbejderstaben på nogle konkrete områder, men det kom bag på mig, at det samlede arbejdsmiljø er påvirket, siger Jørgen Petersen.

Kommunaldirektøren opfordrer til, at parterne sammen sætter sig ned og får skabt en bedre kommunikation.

- Det er vigtigt, at vi får skabt en bedre dialog mellem ledelse og medarbejdere. Vi skal simpelthen være bedre til at tale med hinanden, hvis vi skal skabe et bedre arbejdsmiljø og forebygge rygter, siger han.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk