12. december 2017
Pernille Holm Andersen sammen med sin læremester, bagermester Tommy Jensen, Kvickly. 

Fotos: Jørn Nymand
gallery icon

Se billedserie

Pernille Holm Andersen sammen med sin læremester, bagermester Tommy Jensen, Kvickly. Fotos: Jørn Nymand
Foto: Jørn Nymand
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pernilles Kerne Grødbrød er det bedste

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pernilles Kerne Grødbrød er det bedste
Opdateret 13. oktober 2017 kl. 13:17
Kalundborg - 13. oktober 2017 kl. 12:34
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De fleste danskere sætter pris på et rigtig godt stykke brød. Et man kan spise sammen med sin varme mad, eller som kan spises med et godt stykke ost på.

Og heldigvis er den danske bager- og konditorbranche fyldt med store talenter. Og når det gælder bagning af specialbrød, så er der ingen, der er mere talentfuld end 23-årige Pernille Holm Andersen fra Kvickly i Kalundborg.

Hun er bagerelev i bageriet i Kvickly og deltog for nylig i en stor talentkonkurrence med de øvrige bagerelever i Danmark. Hun satsede på at bage det bedste specialbrød i konkurrencen, og det gjorde hun.

- Jeg blev meget overrasket, da mit navn blev råbt op. De begyndte med nummer tre og nummer to, og så tænkte jeg, at det bliver ikke mig. Men det gjorde det altså.

Pernille Holm Andersen blev opfordret til at stille op i talentkonkurrencen af sin lærer på ZBC, Zealand Business College, i Ringsted, og den opfordring tog hun op.

Det kom da heller ikke bag på Kvickly-bagermester Tommy Jensen, at hans elev gik hen og vandt konkurrencen.

- Hun interesserer sig meget for sit arbejde og vil gerne gå i dybden med opgaverne, siger Tommy Jensen. Han glæder sig over, at Pernille Holm Andersen vandt konkurrencen med sit gode brød.

Gratis smagsprøver
Stortalentet kalder sit vinderbrød for Kerne Grødbrød, og det indeholder blandt andet både lys fuldkornssurdej, hvid hvede, ølandshvede, havregryn, speltflager, solsikkekerner og ristede græskarkerner.

I forbindelse med Kalundborg Mesen i Kalundborg Hallerne i weekenden den 28. og 29. oktober har Kvickly en stand, hvor man kan få gratis smagsprøver af brøddet, som Kvickly netop er begyndt at sælge af.

Vil være konditor
Ved udgangen af februar er Pernille Holm Andersen udlært som bager og stopper hos Kvickly. Pernille Holm Andersen vil nemlig også uddanne sig til konditor, og selv om hun netop har bevist, at hun er en meget talentfuld bager, så er det stadigvæk konditor, hun vil være.

- Og jeg har bestemt ikke fortudt, at jeg har brugt de seneste år som bagerelev. Det har været rigtig godt, og det har også gjort det langt nemmere for mig at finde et sted, hvor jeg kan komme i lære som konditor, forklarer Pernille Holm Andersen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk