22. september 2021
Super Brugsen i Gørlev havde onsdag besøg af et par, hvor manden tog penge fra kasseapparatet.  Senere på aftenen var der et par på spil i Rema 1000 i Gevninge, men om det er samme par, skal efterforskning vise. Foto: Lars Sandager Ramlow
Super Brugsen i Gørlev havde onsdag besøg af et par, hvor manden tog penge fra kasseapparatet. Senere på aftenen var der et par på spil i Rema 1000 i Gevninge, men om det er samme par, skal efterforskning vise. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Par stjal fra kasseapparat - kvinde måske gravid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Par stjal fra kasseapparat - kvinde måske gravid
Kalundborg - 05. august 2021 kl. 10:15
Af Eva Lyng Johansen

Klokken 17.45 onsdag kom en anmeldelse om et såkaldt kassedyk i Super Brugsen i Gørlev, Kalundborg.

En mand havde taget penge fra butikkens kasseapparat, men blev opdaget af personalet, der råbte ham an.

Det fik manden til at flygte fra stedet, og undervejs smed han pengene fra sig inden han løb ud til en parkeret bil. Manden var i følgeskab med en kvinde, som også satte sig ind i bilen.

Signalement af par

De to personer beskrives som:
A: Mand, dansk af udseende, 30-40 år, 180-190 centimeter. Spinkel kropsbygning, hvid i huden, kronraget/skaldet. Han var usoigneret og iført blå løse cowboybukser, sort og hvid trøje, blåt mundbind, rød eller brun kasket og mørke sko.

B: Kvinde, dansk af udseende, 170-175 centimeter, Spinkel kropsbygning, hvid i huden, brunt, langt hår. Hun havde bule på maven, som om hun var gravid og talte dansk. Hun var iført sort kjole og sorte leggins og medbragte en sort håndtaske.

Parret kørte fra stedet i nordøstlig retning en ældre sølvfarvet personbil. Vidner som har set de beskrevne personer eller bilen i området bedes kontakte politiet på telefon 114 med oplysninger i sagen.

Par på spil i Rema 1000 også

Klokken 20.42 skete endnu et kassedyk, denne gang i en Rema1000 i Gevninge, Lejre. Her indfandt en mand og en kvinde sig, hvor kvinden afledte personalets opmærksomhed, mens en mand tog et mindre kontantbeløb fra kasseapparatet, inden de begge forlod butikken.

Politiet efterforsker nu begge sager, og undersøger om der er en sammenhæng mellem sagerne. Når videoovervågningen fra butikkerne er indhentet, vil politiet gennemgå optagelserne for at afklare, om der kan være tale om samme mistænkte.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk