9. juli 2020
Martin Niemann opdagede via sit arbejde som pædagog, at almindelige vanter ikke duer ret godt til børn i alderen 1-4 år. Det har han nu gjort noget ved med sit produkt Rumlii-vanten. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

Martin Niemann opdagede via sit arbejde som pædagog, at almindelige vanter ikke duer ret godt til børn i alderen 1-4 år. Det har han nu gjort noget ved med sit produkt Rumlii-vanten. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pædagog har genopfundet vanten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pædagog har genopfundet vanten
Kalundborg - 12. januar 2018 kl. 08:02
Af Ulrik Reimann
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

37-årige Martin Niemann, der stammer fra Gørlev og har gået på gymnasiet i Kalundborg, er i dag pædagog - og iværksætter/opfinder. Han har nemlig genopfundet vanten til vuggestuebørn, fået dem produceret og har siden november haft en salgskanal i form af en netbutik, rumlii.dk.

Martin Niemann, der for øvrigt også er trommeslager (i metalbandet Rising), fortæller, at hans re-design af børne-vanten til vuggestuebørn går ud på, at vanten ikke falder af, men bliver siddende på barnets hård.

- En lang proces som har taget seks år, men nu er vanten endelig færdig. Salget går godt, og der er yderst positive kundereaktioner, så jeg er meget optimistisk, fortæller Martin Niemann, der har jeg lager hos sine forældre i Gørlev. Det er der ikke plads til i den lille lejlighed på Versterbro i København, hvor Martin Niemann bor med kæresten og parrets to børn.

Hvad kan Rumlii-vanten, som andre vanter ikke kan?

- Rumlii-vanterne tager højde for barnets motoriske kunnen i alderen 1-4 år. Vanterne har ikke nogle fingre eller tommelfinger som almenlige vanter. Rumlii-vanterne har en rummelig og rund form, så børn helt frit kan gribe ting på naturlig måde. Det banebrydende design kan ikke vendes forkert og har ikke højre eller venstre. Det gør barnet mere selvhjulpent og fungerer optimalt både hjemme og i vuggestuen, siger vante-opfinderen.

Martin Niemann fortæller, at han har mange nye design­ideer, som han glæder sig til at arbejde udvikle. Der er for eksempel overtræksvanter på vej, så børn kan lege i regnvejr samt sutsko, som støtter børns selvhjælpenhed.

- Jeg sætter en stor ære i at udvikle og fremstille produkter, der ikke bare gør hverdagen lettere for forældre såvel som pædagoger, men som samtidig kan hjælpe børn til at blive mere selvhjulpne og give dem større mulighed for at udvikle deres finmotorik, siger Martin Niemann.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk